Ako to je zo študentským účtom pre 15 ročnú? Myslím je to normálne ako platobná karta s ktorou sa dá platiť a pod.? A sú za ňu nejaké poplatky ako za normálny účet ? V ktorej banke ste to vy vybavovali vašim deťom/ prípadne sebe? A ešte taká otázka neviete ako to prebieha , či stačia iba doklady a pod ? Ďakujem za odpovede ☺️
Ale ja som to vybavovala, ked mala 13r mozno od 15 su ine podmienky netusim
My sme mali za studentskych cias studentsky ucet v tatrabanke, bol zadarmo a mal aj neobmedzeny pocet vyberov z bankomatu a navyse za vytvorenie uctu davali aj 30€. Tusim to stale funguje podobne. My sme cela rodina v Tatrabanke dodnes a sme spokojni, co sa tyka aplikacii a podobne je podla mna jedna z najlepsich.
Moji vsetci v Tatrabanke, zalozili sme im, ked za to davali 30€ - vzdy sme pockali na tuto akciu. Karta, vybery, prevody, vsetko zdarma
Syn ma v sporitelni, ucet je bez poplatky, aj platobna karta.
@babovka2321 rozmýšľam nad tou tatra bankou ☺️
Moja ma v unicredit banke. Od 15 rokov ako ma už op tak sa to dalo vybaviť priamo na ňu. Čiže funguje presne ako môj účet.
Mam v tatrabanke a stale to funguje ako to popisuju. Je to fajn. Ale potom po 26tke je to už zložitejšie, 7e za vedenie účtu aktuálne :D
V pätnástich v tatrabanke, dostal som 30e. Samozrejme som im tých 30e vrátil na iných poplatkoch ale som spokojný
Slsp ucet zadarmo kym studuje potom za urcitych podmienok je aj nadalej zadarmo , internetbanking je jednoduchy prehladmy , okamzite platby bez poplatkov, vkladomat tiez super
A dalsia super vec vies si to aj z domu spravit bez navstevy banky
Ma vo VUB aj ja mam vo VUB je to poducet ci ako sa to vola🙂 a ma vlastnu kartu
Je zadarmo.Rodny list...v aplikacii vidim co minula