Stiahlo mi peniaze z účtu na maďarské forinty

hanka5215
4. sep 2024

Na niekto s tym skúsenosť? Nic som neobjednavala, v Madarsku som nebola.. Co to teda moze byt?

liz_lemon
4. sep 2024

chod do banky reklamovat

vroni
4. sep 2024

@hanka5215, zavolaj na Dialóg, povedz, že si platbu neautorizovala a ani ti neukradli kartu a peniaze dostaneš späť. Netreba nikam chodiť.

hiro
4. sep 2024

mozgó árus
maďarčina (rozpoznané) slovenčina
"pohyblivý predajca"
- neplatila si v nejakom pojazdnom predajnom karavane nejake parky? 🙂 Cukrovu vatu na kolotococh?

hiro
4. sep 2024
sisska96
4. sep 2024

Možno že si platila tu na SK u Maďarov v stánku

ekira1
4. sep 2024

@hanka5215 platba v nejakom stánku, čo si včera, dnes platila kartou?

hanka5215
autor
4. sep 2024

@sisska96 v kauflande na sk cigarety

hanka5215
autor
4. sep 2024

@ekira1 v kauflande v tabaku cigarety

ekira1
4. sep 2024

@hanka5215 tak to môže byť ono. Stáli toľko? Inú transakciu so sumou cigariet tam nemáš?

hanka5215
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fido69
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sisska96
4. sep 2024

Tak buď to nahlás v banke, alebo nechaj tak

hiro
4. sep 2024

@ekira1 Noo, to zdaleka nemusi byt dnes. To sa mi zda ze je vypis z uctu. Pri platbe kartou musi pozerat pohyby na karte. Ja mam aj niekedy niekolko dni oneskorenie od realnej platby kartou po datum v pohybe karty. Takze treba pozerat pohyb na karte a detaily - tam je datum, cas - hodina minuta platby.
A hlavne pri pohybe na ucte moze byt iny nazov prijimatela oproti pohybe na karte. Rovnaka platba je aj tam aj tam. Alebo este tretia moznost pozriet Google Pay co pise ak platila mobilom.

ekira1
5. sep 2024

@hiro dátum spracovania a zúčtovania je rovnaký, tam bude tak deň rozdiel. Pri viac dňoch je dátum rôzny. Aspoň ja to tak mám..

ekira1
5. sep 2024

@hanka5215 žiaden stánok? Ani na kupalisku, v meste?

hiro
5. sep 2024

@ekira1 Ale vsak ako pisem. Ukazujes pohyb na ucte. Mam TB tak vidim ze je tam "Typ pohybu". Pozri si pohyby na platobnej karte, vsak to tam musi byt tiez ak si to neplatila prevodom. Tam je pisane "Typ transakcie". No a mozno tam bude viac detailov. Zauctovanie a spracovanie je ok. Ale napriklad v detailoch pri pohybe na karte mam ze: "Miesto platby: xxx Datum: dddd Cas: tttt" a co teraz pozeram napriklad som platil stvrtok 29.8. na kupalisku tak v pohyboch na ucte, zauctovanie, spracovanie je zhodne datum 2.9. - co je 5 dni po tej platbe kartou.

maranco
5. sep 2024

@hanka5215 pozri si podrobnejšie tú platbu, v pohybe platieb kartou či to bola platba cez internet, alebo to bolo platené fyzickou/virtuálnou kartou na termináli

ale aj tak si už dávno zavolala do banky a zistila podrobnosti o platbe, tak napíš výsledok čo ti povedali v banke

hanka5215
autor
5. sep 2024

@hiro
@maranco
Takto mi to ukazuje

lilka5566
5. sep 2024

Šla by som reklamovať ,ale dobre rozmýšľaj či si niečo neplatila .Ja som raz šla reklamovať ,až za pár dní som si to vsimla,ani za svet som si nevedela spomenúť že som bola kdesi cosi kupovať ,a keď som odchádzala z banky mi zaplo že predsa som bola....názov úplne od veci ,nikdy by mi nenapadlo že to bude ten obchod..hanba riadna v banke ,šla som sa nazad priznať že už viem čo to je 🤣🤣

maranco
5. sep 2024

@hanka5215 tak je to fyzický nákup cez terminál v zahraničí, nemá niekto v mobile uloženú tvoju kartu?
neprišla ti SMS s kódom od banky a si ho dala na podvodnej web stránke?

hiro
5. sep 2024

@hanka5215 Citam ze: "POS nákup je autorizovana platba kartou"
Ano, ale to su pohyby na ucte. Pozri pohyby na karte (klikni na kartu / postupne na vsetky a jej pohyby okolo toho datumu pohybu na ucte):

hanka5215
autor
5. sep 2024

@maranco určite nikto nemá, ja dokonca davam jednorazovu na platby cez internet

maranco
5. sep 2024

@hanka5215 a čo ti na to povedali v banke?

maranco
10. sep 2024

@hanka5215 zistila si niečo nové?