Na niekto s tym skúsenosť? Nic som neobjednavala, v Madarsku som nebola.. Co to teda moze byt?
mozgó árus
maďarčina (rozpoznané) slovenčina
"pohyblivý predajca"
- neplatila si v nejakom pojazdnom predajnom karavane nejake parky? 🙂 Cukrovu vatu na kolotococh?
Možno že si platila tu na SK u Maďarov v stánku
Tak buď to nahlás v banke, alebo nechaj tak
@ekira1 Noo, to zdaleka nemusi byt dnes. To sa mi zda ze je vypis z uctu. Pri platbe kartou musi pozerat pohyby na karte. Ja mam aj niekedy niekolko dni oneskorenie od realnej platby kartou po datum v pohybe karty. Takze treba pozerat pohyb na karte a detaily - tam je datum, cas - hodina minuta platby.
A hlavne pri pohybe na ucte moze byt iny nazov prijimatela oproti pohybe na karte. Rovnaka platba je aj tam aj tam. Alebo este tretia moznost pozriet Google Pay co pise ak platila mobilom.
@ekira1 Ale vsak ako pisem. Ukazujes pohyb na ucte. Mam TB tak vidim ze je tam "Typ pohybu". Pozri si pohyby na platobnej karte, vsak to tam musi byt tiez ak si to neplatila prevodom. Tam je pisane "Typ transakcie". No a mozno tam bude viac detailov. Zauctovanie a spracovanie je ok. Ale napriklad v detailoch pri pohybe na karte mam ze: "Miesto platby: xxx Datum: dddd Cas: tttt" a co teraz pozeram napriklad som platil stvrtok 29.8. na kupalisku tak v pohyboch na ucte, zauctovanie, spracovanie je zhodne datum 2.9. - co je 5 dni po tej platbe kartou.
Šla by som reklamovať ,ale dobre rozmýšľaj či si niečo neplatila .Ja som raz šla reklamovať ,až za pár dní som si to vsimla,ani za svet som si nevedela spomenúť že som bola kdesi cosi kupovať ,a keď som odchádzala z banky mi zaplo že predsa som bola....názov úplne od veci ,nikdy by mi nenapadlo že to bude ten obchod..hanba riadna v banke ,šla som sa nazad priznať že už viem čo to je 🤣🤣
chod do banky reklamovat