Sthli mi z uctu 3242 USD neaky ucet z kanady okamzite som blokovala kartu.Stalo sa Vam to niekedy?
pred dvomi týždňami z fio, niekde z usa
skoro 3000eur ti len tak stiahlo alebo ste niečo za takú sumu objednávali???
😲😲😲😲😲😲 sorry za výraz ale je*blo by ma
Odhlasili ste sa zo stranky ked ste nakupovali a platili kartou? Vraj vtedy sa to stava, ze to niekto zneužije, kokso to je v keli, držím palcedufam ze to banka poriesi k Vašej spokojnosti 🙄
V banke ma upozornili, že nemám nakupovať cez takéto stránky
Stalo sa aj mne.Objednaval som z e-shop fiktivny vraj v anglicku.Moja chyba mali reklamu na fb.Tovar samozrejme neprisiel len nejake nezmyselne tricko a asi po pol roku.Niekto chcel v Honkongu zaplatit obdobnu sumu z uctu.Sporitelna to registrovala ako podozrivu platbu a telefonovali mi.Podal som reklamaciu a maju na vyriesenie az 180 dni.Nastastie prisla odpoved,ze platba nestihla prebehnut.Ponukli mi poistenie uctu v sume 10,90 eur rocne ak si dobre pamatam.Zahrna stratu osobnych dokladov ,alebo ich kradez plus taketo problemy so stahovanim z uctu.V pripade,ze sa to udeje a preukazem,ze platba bola neopodstatnena beru riziko na seba a riesia to oni ako banka nie ja.
Prave pretoto nikdy nepouzivam ani len internet banking aj tam sa pekne vedia naburat.sms si presmeruju na svoj cize ani sms nepride a ucet ma pekne volny.toto je ta dnesna hnusna doba.
@laska201 ale prosím ťa, hnusná dnešná doba, tieto prirovnania sú dosť odveci. Radšej by si chcela žiť napríklad v komunizme, kedy by si mohla mat svoj názor, ale len taký ktorý by nebol v rozpore s režimom, alebo v stredoveku aby ťa zabil mor, alebo sa dostaneš do nevôle panovníka a vyvraždi ti celú rodinu? Určite boli vždy zlaté časy a len teraz je to všetko také zlé..
Keď nezadávaš svoje údaje, číslo karty alebo PayPal na kadejaké pochybné stránky tak sa nič nestane.
@dopolbokaodrata + chodí na internet banking len cez svoju zabezpečenú sieť a nie cez wifi
@candii áno, presne tak 😉
@dopolbokaodrata
@candii presne. Ale najlahsie je vyhovorit sa na hnusnu dobu.
@queen_mary Asi tak
@dopolbokaodrata
@candii
Ked je niekto sprosty a plati kade-tade tak nech sa potom nedivi.
ja preto teraz vyuzivam mobil pay, kde mi vygeneruje virtualnu kartu a tak je moja bezpecna.
inac, aby ste si vedeli, to iste sa mi stalo este v UK. na pumpe som platila kreditnou kartou, ani som ju z oci a ruk nespustila a nasledujuci den boli peniaze fuc. esteze som mala dalsiu s peniazmi, lebo by sme hotel nezaplatili. kedze sa jednalo o sk kartu, tak som riesila po prichode na sk, boli tam platby, ze 1 dolar a dokonca aj eset nakup. vsetko vratili. odvtedy dlha doba presla a aj nakupy cez zahranicne stranky robim a nic sa nastastie nestalo. treba hlavne zachovat chladnu hlavu a rychlo konat ;)
Neobjednavali ste z Aliexpress, Wish alebo niečo také ?