ahojte je mozne stavkovat cez studentsku kartu?A ak ano v akych bankach to je mozne
Zbláznil si sa stávkovať za mlada si zničiť život. Môj svokor dostal moju svokru pre stávkovanie do hrobu. Nudíš sa potrebuješ adrenalín tak sa daj na šport a nie na stávkovanie peňazí. Spadneš do dlhov za mlada a neskôr TI nedajú ani hypotéku na byt. Pôjdeš bývať pod most. Neznášam gamblerov. Nemáš iné aktivity a záľuby chod robiť niečo zmysluplne a nie hazard. Mojej kamarátky muž hral od mlada bol závislý a nakoniec už ak mal 35 rokov narobil dlhý na zbláznenie a už nevládal splácať tak sa obesil. Už je tomu 15 rokov a ONA teraz akurát doplatila dlhý čo narobil. Mlada žena strhaná ustarostená pre dlhý nevedela čo prvé mala 4 roboty len aby posplácala dlhý za muža narobil dlhý za vyše na staré peniaze 3 miliony .Viac ako 100 tisíc na eura.
@anonymko moja mama tipuje Nike od mojich 14tich.
Teraz mám 41 a stále to robí.
Zo začiatku menej, lebo vtedy sa ešte nedalo online. Len potom stále tipovala viac a viac.
Nakoniec prišla o trojizbový byt, mala osobný bankrot.
Mama má 63 a celý život žije v strese, nič ju neteší, len keď "vyhraje"
Čo vlastne nikdy nie je, lebo stále tam dá oveľa viac peňazí ako akože vyhraje.
Vedela by som toho napísať viac...
Chceš takto dopadnúť?
Radšej si tie peniaze odkladaj niekam na sporiaci účet alebo do fondov, ale nestávkuj, nestojí to zato, na tom nezarobíš, len prerobíš a možno ťa to bude stáť aj psychické zdravie
Ahoj ak chces hazardovat tak urcite si vytvor ucet v Revolute kde su poplatky 0 eur. Ucet je tiez 0 eur. Drzim palce.
Pred par rokmi som vyhral v online kasine (zahranicnom) viac ako 25k eur no ako kazdy hzardny hrac mi to nestacilo a skoncil som na 0. Drzim palce.
@anonymko nezačínaj s tým chlapče, zničis si život.