Stále mi neprišiel preplatok z Dôvery, čo s tým?

tslobik
2. okt 2018

Ahojte, vie mi prosím niekto poradiť? Mala som preplatok dosť veľký z ročného zúčtovania v Dôvere. Teraz od januára mám VŠZP. Do 60 dní mi mali preplatok vrátiť a stále nič. Nemôžem sa dovolať nikam. Všade je uvedené len zákaznícke číslo a tam dookola opakujú len že preplatok vrátia do 60 dní, čo už ubehlo. Nemôžem sa dopracovať po nič iné, po žiadne info. Skúšal aj muž. Proste chcem hovoriť s konkr. osobou nejakou. Do pobočky teraz nemám možnosť osobne zájsť, nakoľko som doma s chorým synom. Je toto možné? Keď má človek zaplatiť aj jeden omeškaný deň a aké haló....ale keď mám na niečo nárok nula bodov. A ešte mi drzo vtedy dala otázku, či som s nimi bola nespokojná. Ako mám postupovať? Vďaka.

merkelica
2. okt 2018

skus napisat o tom blog na nejakom vysoko navstevovanom portali.. ono sa to roznesie a aj velke spolocnosti zvyknu kopnut do vrtule... napriklad raz jedna velka nemecka poistovna zrazu ochotne zaplatila poistnu udalost az po tom, ked poskodeny o tom napisal blog, ktory mal tisicky precitani..

furbynka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tslobik
autor
2. okt 2018

@furbynka Ano, lenže ja som bola v Dôvere len do konca roka 2017. Od januára 2018 som VŠZP. Takže mi nemajú čo kam započítať.

tslobik
autor
2. okt 2018

@merkelica tuším máš pravdu....lebo tak ma to dnes už vytočilo.

furbynka
2. okt 2018

@tslobik ano ja viem ze si bola v dovere, citala som. Neviem ti poradit. S doverou skusenosti nemam.

majusqa77
2. okt 2018

@tslobik mas preplatok za rok 2017? A 60 dni uplynulo kedy? Nemas tam estw plus 15 na odvolanie??

tslobik
autor
2. okt 2018

@merkelica Uvidím keď sa budúci týždeň dostanem osobne na pobočku, čo sa dozviem. Ale nemám problém to niekde viac zverejniť, ak budem mať pravdu ja. Len ľudí ošklbávajú ako sa dá. A to nehovorím, že ma ako tehotnú lekárka odmietla vyšetriť kvôli problémom s Dôverou, a tak isto som dopadla u zubára raz.....vraj keby mám inú poisť. tak ma zoberie. Zase si to odskáče chudera pracovníčka len, čo za to nemôže - keď chytím nervy.

tslobik
autor
2. okt 2018

@majusqa77 ano za rok 2017. Je tam lehota 45 dní odo dňa márneho upl. lehoty na podanie nesúhlasného stanoviska - čo je 15 dní. Sú to kalendárne dni, čiže to už uplynulo. Aj záznamník omielal 60 dní.

katyd
2. okt 2018

Veď iba teraz v septembri posielajú poštou oznámenia z RZ, 60 dní od prevzatia to je, ale to by si musela prevziať RZ koncom júla.

tslobik
autor
2. okt 2018

@katyd Ano, prevzala som ešte v juli.

fefe123
2. okt 2018

no vidíš, preto si prešla do všzp, tam vyplácajú, ako treba

stanulienkat
2. okt 2018

S Doverou ma vela ludi problem. Nezazmluvnuju lekarov. Im je jedno,ze vas nevysetria,alebo cakate pol roka na termin. Ludia su stastni,ze daju preplatky,ostatne prakticke veci ich nezaujimaju.

tslobik
autor
2. okt 2018

@fefe123 ano, dúfam že som spravila dobre.

siska53
2. okt 2018

@tslobik kedy si si prevzala zasielku?? Az odvtedy pocitaj 60 dni

siska53
2. okt 2018

@tslobik ak to bolo koncom jula,aky mas sposob vratenia? Ak postovou poukazkou,nech ti daju cislo zasielky a pytaj sa na poste.. ak na ucet,pozrela si ai cislo uctu na tom vysledku,ci je spravne?

nanulka24
2. okt 2018

Toto aj mňa zaujíma, otcovi prišlo RZ na začiatku júla a ešte stále preplatok nedostal. Tiež Dôvera

tslobik
autor
2. okt 2018

@nanulka24 pekne....

tereziakolarikova
2. okt 2018

Mne oznamenie prislo zaciatkom augusta 1/2 co uz bude 60 dni takze kazdu chvilu cakam ked nie treba zavolat na zakaznicku linku a zvolit moznost spojenir s operatorom ponukaju ju aj na konci informacie o vrateni preplatku stlac mriezku alebo hviezdicku

tslobik
autor
2. okt 2018

@siska53 koncom júla som prevzala, poštovou poukážkou na adresu majú vrátiť

tslobik
autor
2. okt 2018

@tereziakolarikova len sa tam nemôžem dopátrať po nič z môjho mobilu. Ďalej ma nepustí....Z mužovho to išlo, len sme to nedotiahli do konca, vraj aby som skúsila dnes z môjho a nedá sa. A je to spoplatnené, a aj tak som sa po nejakých pár minutách nikam nedostala, len že vrátia do 60 dní.

tslobik
autor
2. okt 2018

Pôjdem bud. týždeň na pobočku sa opýtať. Snáď mi niečo k tomu povie.

bejulik31
2. okt 2018

@tslobik skús napísať na info@dovera.sk

siska53
2. okt 2018

@tslobik tak si zisti u nichh cislo zasielky. Ale treba sa spojit s operatorom,nie len pocuvat automat,co maju ako vseobecnu informaciu..

tslobik
autor
2. okt 2018

@bejulik31 Vďaka, idem.

nellita
2. okt 2018

@tslobik ty si v juli si prevzala z posty ci online cwz internet co ma dovera? Cudne lebo najskôr v auguste posielajú rocne zuctovania ako.jedny z prvych.

tslobik
autor
2. okt 2018

@nellita Ja som prevzala z pošty koncom júla.

mamula2
2. okt 2018

Mne dnes bolo povedané že dostanem v polke oktobra.Papier mi prišiel niekedy v lete-jun-jul

tslobik
autor
2. okt 2018

@mamula2 ďakujem, mi odľahlo. Tak ešte počkám.

mamula2
2. okt 2018

@tslobik ja som sa pýtala lebo sa nám do dvora nasťahovali cigáni a beru nám poštu