Ahojte, vie mi prosím niekto poradiť? Mala som preplatok dosť veľký z ročného zúčtovania v Dôvere. Teraz od januára mám VŠZP. Do 60 dní mi mali preplatok vrátiť a stále nič. Nemôžem sa dovolať nikam. Všade je uvedené len zákaznícke číslo a tam dookola opakujú len že preplatok vrátia do 60 dní, čo už ubehlo. Nemôžem sa dopracovať po nič iné, po žiadne info. Skúšal aj muž. Proste chcem hovoriť s konkr. osobou nejakou. Do pobočky teraz nemám možnosť osobne zájsť, nakoľko som doma s chorým synom. Je toto možné? Keď má človek zaplatiť aj jeden omeškaný deň a aké haló....ale keď mám na niečo nárok nula bodov. A ešte mi drzo vtedy dala otázku, či som s nimi bola nespokojná. Ako mám postupovať? Vďaka.
@merkelica Uvidím keď sa budúci týždeň dostanem osobne na pobočku, čo sa dozviem. Ale nemám problém to niekde viac zverejniť, ak budem mať pravdu ja. Len ľudí ošklbávajú ako sa dá. A to nehovorím, že ma ako tehotnú lekárka odmietla vyšetriť kvôli problémom s Dôverou, a tak isto som dopadla u zubára raz.....vraj keby mám inú poisť. tak ma zoberie. Zase si to odskáče chudera pracovníčka len, čo za to nemôže - keď chytím nervy.
Veď iba teraz v septembri posielajú poštou oznámenia z RZ, 60 dní od prevzatia to je, ale to by si musela prevziať RZ koncom júla.
no vidíš, preto si prešla do všzp, tam vyplácajú, ako treba
S Doverou ma vela ludi problem. Nezazmluvnuju lekarov. Im je jedno,ze vas nevysetria,alebo cakate pol roka na termin. Ludia su stastni,ze daju preplatky,ostatne prakticke veci ich nezaujimaju.
Toto aj mňa zaujíma, otcovi prišlo RZ na začiatku júla a ešte stále preplatok nedostal. Tiež Dôvera
Mne oznamenie prislo zaciatkom augusta 1/2 co uz bude 60 dni takze kazdu chvilu cakam ked nie treba zavolat na zakaznicku linku a zvolit moznost spojenir s operatorom ponukaju ju aj na konci informacie o vrateni preplatku stlac mriezku alebo hviezdicku
@tereziakolarikova len sa tam nemôžem dopátrať po nič z môjho mobilu. Ďalej ma nepustí....Z mužovho to išlo, len sme to nedotiahli do konca, vraj aby som skúsila dnes z môjho a nedá sa. A je to spoplatnené, a aj tak som sa po nejakých pár minutách nikam nedostala, len že vrátia do 60 dní.
Pôjdem bud. týždeň na pobočku sa opýtať. Snáď mi niečo k tomu povie.
Mne dnes bolo povedané že dostanem v polke oktobra.Papier mi prišiel niekedy v lete-jun-jul
skus napisat o tom blog na nejakom vysoko navstevovanom portali.. ono sa to roznesie a aj velke spolocnosti zvyknu kopnut do vrtule... napriklad raz jedna velka nemecka poistovna zrazu ochotne zaplatila poistnu udalost az po tom, ked poskodeny o tom napisal blog, ktory mal tisicky precitani..