Z HC má stále otravuju
Dievcence Bola som Este minulý rok nieco sa spytat do HC a odvtedy sa Tej baby neviem zbavit. 3x som jej jasné povedala,že neuvažujeme o tom a ona má furt otravuje. Dnes mám od nej už 10zmeskanych hovorov. Co mám robit nech mi dá konecne laskavo pokoj?
@cookie29 Homer credit. Nedá sa mi zablokovat. Mobil to neumoznuje
@cookie29 HC? asi hokejový club.... 🙂
autorka - tak nech si vyvoláva - však ju to prejde....
ked zdvihnes, povedz, ze si neziadas aby ta kontaktovali uz viac hned na zaciatku rozhovoru. Hovory by mali mat nahravane a v pripade, ze to porusia, mozes to riesit aj udanim a z toho budu mat pokutu a teba uz viac volat nebudu, lebo si ta daju na listinu.
Požiadať ju nech tvoje číslo vymaže zo zoznamu a nech ti už nikdy nevolá . Oni to musia rešpektovať ked to takto napriamo a polopate povieš hneď na začiatku hovoru
Ziadne omáčky typu nemám záujem o produkt, proste prosím vymažte moj tel. a neprajem si aby ste ma s čímkoľvek kontaktovali
@cookie29 Dodge v max
nenasiel som dodge, ale naslo mi ze dogee v max telefon to ma normalne ako kazdy iny asi... volane hovory, vpravo hore tri bodky, blokovat cislo... google "dooge v max block number" a vyplulo milion odkazov ako to spravit.
neviem sice co je HC, ale bloknut?