Chcem sa opýtať robili sme si sami daňové stačí zaniesť na daňový úrad na podateľňu alebo na nejaké oddelenie
@katarinaba to sa ešte dá? Veď už len elektronicky, či?
@akvi elektronicky podavaju podnikatelia
@veronikaszabova veď zamestnancom robí zamestnávateľ, či nie? Sorry, som jak blbec, naposledy zamestnaná pred 15 rokmi 😅🙈
@akvi zamtel robi rocne zuctovanie. A robi to len tym, ktory na to maju narok a o to poziadali. Nie je to povinnost, zamestnanec si kludne moze robit danove prizanie sam. Pokial nie je podnikatel, nema povinnost komunikovat s financnou spravou elektronicky.
dá sa na podateľnu aebo poštou...ja som posielala cez poštu....doporučene...
@katarinaba ďakujem za objasnenie
@anjelik420 dá sa aj na podateľni. U nás mi ho vždy kočka, ktorá tam práve je aj aspoň zbežne prebehne, prípadne poradí.
@akvi tiež som zamestnanec, ale kvôli prenájmu si ho musím robiť sama.
@anjelik420 príliš malo informácií, ide o danové typ A, typ B-priležitostný príjem, typ B živnostnik,....?
@veronikaszabova danove robit elektronicky moze kazdy, kto ma OP s cipom a funkcnymi a aktivnymi certifikatmi (ZEP)...
@anjelik420 mozete zaniest do podatelne, tam Vam potvrdia potvrdenie o podani. Ale kludne to mozete poslat postou doporucene. Kazdy svoje DP samostatne, ak podavate viaceri.