Podpisala som stabilizacny no zvazujem odchod kedze uz 3x som dostala o 350 eur nizsiu vyplatu ako sme sa s nadriadenimi dohodli. Ako to je v pripade, ze mam zhorseny stav kvoli tomu, ze nadriadeny nedodrziavali urcite veci co mali a teda kvoli tomu som sa zrejme nakazila. Ak donesiem potvrdenie od lekara, ze mam zhorseny stav musim vratit cely stabilizacny alebo si ho mozem nechat? A ak sa rozhodnem ist do ineho zariadenia alebo nemocnice nebude s tym problem kedze budem mat potvrdenie, ze sa mi zhorsilo zdravie v tej praci? Predtym som robila aj inde a tento problem som nemala.
Ak je to napríklad nemocnica agel a druha nemocnica v inom meste ne tiež agel tak to viem že sa nevracia. Lebo je to tá istá nemocnica, a inak neviem.
Ja mam stabilizacny ako socialny pracovnik ale chcem ist robit sestricku do nemocnice. Nie je to skor vinimka?
Stabilizačný príspevok sa viaže na zamestnávateľa. Si sa zaviazala,že u zamestnávateľa budeš pracovať tri roky. Ak odídeš, budeš musieť vrátiť alikvotnu časť.
Poriadne si prečítaj zmluvu o poskytnutí stabilizačného príspevku, ktorú si podpisovala. Tam by malo byť uvedené, za akých podmienok ho musíš vrátiť, aj akú časť.