Ahojte 🙂 prišiel už niekomu ten stabilizačný príspevok od Matoviča ? Alebo zo bude vyplatené až 31.12 pred polnocov ? 😂😂
Zatiaľ nič
Prosím vás,dostali u vás v nemocniciach príspevok aj zamestnanci,ktorí mali zmluvu na dobu určitú? A podpísali dohodu na 3 roky?
Dnes je posledný pracovný deň v roku a ešte nemáme nič...
Akurát piplo aj nám 🙂
A podpisovali všetci, aj na dobu určitú aj v skúšobnej dobe...
Aj my sme dostali nakoniec včera 🙂
@fepe5 mám vcelku podobnú situáciu. Najprv mi dali podpisat papier ohľadne stabilizačného príspevku na tri roky, nic mi k tomu nepovedali ani len to že zmluva musí byt na dobu neurčitú a že ja sama musím o tu zmluvu požiadať, to mi vlastne povedala pani manažérka až dnes. Pritom poznám babu z iného okresu a ona stabilizačný príspevok dostala aj napriek tomu že ma zmluvu na určitú dobu a je dokonca ešte v skúšobnej dobe. Takze naozaj neviem kde je a čo je za problém.
@simca098 ani mi to nedala ta manažérka ako ďalšiu možnosť, pýtala som sa jej, že či sa to nedá nejako doložiť alebo čokoľvek spraviť, a ona že nemám proste zmluvu tak danú aby som tie peniaze dostala. Takze takáto bola odpoved. No každopádne to ešte budem riešiť, lebo aby proste dali podpisat stabilizačný bez novej zmluvy na neurčito, keď veľmi dobre vedela od kedy som zamestnaná, tak mi to nepríde okej. Počula som ale ak takú verziu, ze mali malo tých peňazí, tak ze proste nie každému sa ušlo, no ktovie kde je pravda
Viete niektora povedat, zaoberal sa tym niekto, ci sa stabilizacny prispevok v pripade jeho vratenia z dovodu ukoncenia pracovneho pomeru bude vracat jeho pomerna cast zo zakladnej sumy s danou alebo bez dane?
A sociálny zamestnanci v zps ktoré patrí pod mesto budú dostávať kedy?
ano dnes