Chcem sa opýtať či niekto vie ohľadom tejto témy.
Pracoval som 2 roky v jednej firme na neurčito.
Prešiel som do druhej firmy tam som odpracoval na dohodu 3 mesiace a hneď som sa vrátil naspäť do tej firmy kde som bol 2 roky. Som zase na neurčito ale nastúpil som sem teraz 1.7 2024.
Myslíte že mi dajú spotrebný úver keď nemám odpracovane zase tu 3 mesiace?
mas v zmluve opat skusobnu dobu? ak ano tak nie, kedze podmienka je nebyt v skusobnej dobe, ak ti skusobnu dobu nedali, lebo ta uz poznaju, tak potom by to mohlo ist
Polovičke nedali a to nemal skúšobnú dobu. Skús zavolať nejakému finančnému poradcovi, hoď do googlu a opýtaj sa. Oni sú zadarmo a hneď ti odpovedia a nemusíš im dávať žiadne údaje o sebe ani nič.
@petamich mam zase na neurčitú dobu v zmluve.
@lucia23529 ďakujem pekne idem im napísať.
@martin9805 doba neurcita je jedna vec, skusobna doba druha vec - mas skusobnu dobu?
@petamich písal som vyššie ze mam zmluvu na dobu neurčitú 🙂.
@martin9805 neodpovedas mi na otazku 🙂 mas v zmluve na dobu neurcitu uvedenu skusobnu dobu 3 mesiace (zvycajne)? pytam sa na skusobnu dobu (nie na to ci je zmluva na dobu urcitu alebo neurcitu)
ak mas skusobnu dobu bez ohladu na to, ze je zmluva na dobu neurcitu, tak ti uver nedaju
@petamich aha pardon 🙂
Nie nemám skúšobnú dobu dal mi šéf riadne zmluvu na neurčito bez skúšobnej doby 3 mesačnej.
@martin9805 tak potom by to mohlo byt v pohode, kedze zmluva je na neurcito a nie si v skusobnej ani vypovednej dobe, skusila by som
@petamich ďakujem veľmi pekne.
Nedajú