Ahojte. Chcela by som si založit sporiaci účet, taky ktorý nieje limitovany vkladom ani výberom .. Aby som si tam mohla vložiť kedy chcem a koľko chcem. Vybrať tiež.. Ponúka niektorá banka niečo takéto? Nemám čas obehavat každú banku a zisťovať.. Ak máte dobre skúsenosti a podelite sa budem rada 🙃ďakujem, pekný deň 🙃🙃
Ja mám bežný účet + sporiaci k tomu v mBank, okrem toho sa dá zriadiť ešte ak sporenie na nejaký účel. Všetko zadarmo.
No len uroky necakaj nejake vysoke
@monika_k nepotrebujem úroky..
@hettinka toto mam aj ja, ale v poslednej dobe ma stve, ze ked si chcem presunut peniaze zo sporiaceho na bezny, uctuju si 1€. Kedysi bol jeden presun mesacne zdarma, ale kedy to zrusili, som nepostrehla. Takze ak potrebujem siahnut na rezervu drobnou sumou, robim tak v Tatre, ktora mi neuctuje za to nic.
Slsp
@simsalabim ja som dávnejšie nepresuvala zo sporenia na bezny, ale 1x mesačne bolo zdarma.
@simsalabim ja mam účet v raiffeisen a mam tam pod účet kašičku.. Ale chcem niečo samostatné na väčšie vklady, výbery.. Cenovo je to tam veľmi lacné, väčšina veci zadarmo... Len som nenašla nejakú takúto možnosť
@hettinka bolo, no iz nie je, ako som nedavno zistila. Ako 1€ ma nezabije, ale ide o princip.
@khuliniova v Tatre nedavno ponukali uplne bezplatny ucet aj so sporenim na 2 roky, neviem, ci to este ponukaju.
muz ma sporivy ucet vo vub, a davame tam tvrvalym prikazom 20 eur mesacne, to je myslim minimum na to aby nam znizili bankove poplatky na hl. ucte. a mimo toho si tam vkladame a vyberame kludne aj do nuly ako chceme bez poplatkov. dokonca poplatok na hl. ucte nam znizia aj vtedy ked to co vlozime - vyberieme.
@khuliniova aj v slsp je sporiaci ucet na rezervu.. Ja to mam aktivovane a hoc kedy si tam mozem previest peniaze vo vyske v akej chcem a naopak. Ale uroky takmer ziadne. Len musi byt stanovena aj nejaka suma, ktoru pravidelne bude strhavat kazdy mesiac. 🙂 Aj 10eur napr. 😅
@khuliniova 365 máš zadarmo
V poštovej banke mám taký,keďze tam mám aj účet tak cez appku si kedykoľvek koľko chcem presuniem peniaze na osobný účet alebo na sporiaci a naopak ;) mám ich tam hneď (okrem času uzávierky od cca 18tej-21nej)
@khuliniova ja mam v tatra banke aj v sporiteľni. V TB si môžem kedykoľvek presunúť, ako chcem, koľko chcem a za pár minút je to na mojom účte. V sporiteľni som si zriadila sporenie pre radosť a vytvorený účet sa mi nedal zobraziť ani nájsť, nakoniec som to dlho riešila s bankou a našli tento "stratený" sporiaci účet. Negatívum navyše je, že po presune peňazí zo sporenia na bežný účet to trvá deň. 🤷♀️
@simsalabim vyskúšaj FIO, tiež je vedenie účtu zdarma ako v mbank, a tiež je tam aj šporiaci účet @khuliniova , kde si prevedieš peniaze koľko krát do mesiaca chceš na hlavný alebo na iný účet a málinko je tam vyšší úrok ako pri mbank. Viem posúdiť užívam obe banky.
@jeronymo https://www.pss.sk/sporenie/online-sporenie-lis... nie je to výhra, peniaze trvajú pár dní kym prídu na iný účet odkial sa dajú vybrať ale vyšší úrok som pri bežných službách bez podmienok nenašla
@khuliniova ja mám účet v OTP a tam podúčet ako sporiaci,peniaze mám hocikedy k dispozícii,len si prepošlem na bežný,ale...táto banka sa zlúčila s ČSOB takže netuším ako to bude ďalej...