Akou formou sporíte svojim deťom od narodenia, a ak sa môžem opýtať, koľko financií vyčleníte takto mesačne? Ďakujem!
ja by som dala len stavebne sporenie, tam to je iste, je tam aj urok aj premia ak sa splni vyska rocneho vkladu, vsetky zivotne poistky som zrusila, maximalne som ochotna dat detom urazovu poistku...
@sandey stavebne by som urcite uz nedala absolutne to uz nie je tak vyhodne...kazdym rokom viac sa plati a daju ti rocne 66e + 2% a este ked sa to zdani a + poplatky za vedenie uctu no nic moc ja teraz iba nadavam ze som sa nechala na to ukecat uz nikdy viac to nedam
ma obycajny sporivy ucet a mesacne 100€ davame
*ta
aha takze hotovost vyberas z uctu hned po vyplate aby nahodou banka nepadla
na denne bankovanie to musi byt paradicka
no ak mam byt celkom presna tak DSG, a tu mas link https://www.ccpc.ie/consumers/money/saving/depo...
holy prd mat urcite nebudem 😘
banka je pofiderna institucia? tak potom v matraci, ci? 😊
a financne gramotna si myslim ze som dostatocne, mam priame skusenosti v tejto oblasti takmer dvanast rokov
@evittam 😘❤️ano, ty si najmudrejsia a vsetko vies, paranoja ti je total cudzia a hadat sa tiez nechces, vies kedy si zahryznut do jazyka.. dakujem za knihu, nemam cas citat hluposti, jednoduchsie je si uz naozaj hodit do googla a citat k veci
ochrana vkladov plati aj pre slovensko, avsak detaily by som musela pozriey
stale si vsak neprezradila comsu to tie ine neoofidetne institucie ktorym sa da verit podla teba a ktore ti vratia vsetko co do nich das a su takzptiez vhodne na denne financnictvo
@maraska Nie, nie som najmudrejsia. A ani paranoidna. Našťastie. Vyjadrila som slusne svoj nazor. A tvoju vieru vo financne inštitúcie ti neberiem. Zelam vela šťastia a aby si aj za 20rokov dostala minimalne to co si do tej finančnej institucie vložila. A čítaj radšej naďalej google. Keď nemás cas na kvalitnú literatúru.
*ale
@evittam necitam google, hladam informavpcie na nete ktore su urcite up to date viac ako nejake pofiderne knihy
myslim ze tuto si vie clovek najst dostatok informacii o ochrane vkladov https://www.google.ie/search?rlz=1C9BKJA_enIE71..., myslim ze je to celkom aj k teme
@evittam a kde mas teda ulozene peniaze? to by ma velmi zaujimalo
@zuzuliennka1 to nechce prezradit, uz som skusala 😊
@zuzuliennka1 Precitaj si tu knizku.
@maraska Mne nejde čítanie?! Čo zaujímave este o mne mas?! Prezrad kolko,ze si zarobila tento rok na tých tvojich vkladoch?
Skuste si dat urobit ponuku cez winners group..nam urobili niekolko ponuk a vybrali sme si. Mame poistenie so sporenim.