Ahojte, chcem sa len podeliť o konečne dobrú poistku. Založila som si ju v Kooperative a pridala tam aj svoje 3 deti. Vždy keď bol úraz, tak v iných poisťovniach max 100€. Septembr- spadla dcéra na bicykli modrina - 1050€ Ja som spadla z rebríka august - modrina 1880€. Je to program bezstarostný život. Nechcem nikoho na nič lákať. Len chcem posunúť dobrú skúsenosť. Konečne. Za každého platím 30€ mesačne. Čiže máme dokopy zaplatenú poistku dopredu na 2 roky. Muž si utrhol prsný sval pol roka pn- uniqa 0€. Prosím nehejtovať. Ide mi iba o moju skúsenosť, že sa to dá aj inak... Hlavne aby poisťovák, nerobil poistku pre svoj profit, ale pre klienta. Poisťováčka nie som 🙂
Tak to chce minimálne každé 3 roky nejaký úraz, nech sa to aj oplatí
A hlavne sa to robi podla podla prijmov , vydavkov, ochoreni atd.. neda sa to skatulkovat ako si to ty urobila..
Takze keby si nemala to stastie a nemali uraz, tak platis 150 eur mesacne za "nic"? Lebo dolezite je, co dalsie mas v tych 5x30 eurach... podstatnejsie nez urazy, co v principe nemaju vplyv na prijem v rodine...
30 eur za jedného ... fíha, tu majú niektoré rodiny 200e na mesiac na stravu 🤭
To dcéra dostala 1000€ za modrinu? To ste s ňou išli ku lekárovi? S modrinou? Či ako? Ten pád z rebríku to asi pre istotu hej ale mala si len modrinu a dali ti 1880? To poistuju na úraz modrina... Hmm
@veronikavaneska podla mna autorka ani nevie za co mali vyplatene tie peniaze
Viem, čo sme mali vyplatené. Máme tam poistené aj choroby. Práve preto, že sme sa už opláchli. Niekoľko krát. Spadla z bicykla. Zlomené nič nebolo spravila sa modrina. Skrátila som to. Ja som spadla z rebríka kôli osiam na strome, keď som oberala slivky. Tiež to nebolo zlomené, len to tak strašne bolelo, že som sa na pohotovosť. Narazené a modrina. Mám tam aj pn aj denné odškodné, choroby, smrť atď...rovnako aj deti samozrejme okrem pn. Nič neskatulkujem. Len mám pocit, že niektorým som tu trafila klinec po hlavičke. Presne som vedela, že sa ozvú aj takéto prípady. Napísala som iba skúsenosť. Jasné lepšie je platiť 30€ mesačne za každého a nedostať nič. Viď môj manžel, ktorý dostal 0€ ! Poistka 70€. Nechápem Vaše zmýšľanie. Životná poistka je na to, že keď sa niečo stane byť krytý. Aby sa pokryli náklady, liečba atď... Ja som dala príklad, keď sa stal úraz... Niektorí dostanú za zlomeninu 300€. Nepochopím tú neprajnosť a zášť.
Mňa len šokuje že sa vyplácajú také sumy za modriny... Aj my tam máme poistku platím 10€ mesačne a poistených mám dvoch dospelých a štyri deti. Syn dostal boreliózu a dostal 2tisic. Som netušila, že aj modriny sa dajú poistiť a na také sumy. Naši majú modrinu každú chvíľu 😅
Taktiež každý máme nejaký rozpočet. Je mi ľúto rodín, ktoré majú 200€ na stravu. Ja pomáham kde sa dá.. posielam na zbierky peniaze, tiež niekoľko krát som zaplatila lieky v lekárňach za starých ľudí, ktorým chýbali peniaze.. tak si tiež dovolím investovať aj do nás. Myslím si, že toto je už trošku cez riešiť, kto koľko čo platí a porovnávať to.. nie som milionárka a ani chudobná a keď môžem pomôcť, tak rada pomôžem. Aj tu som sa chcela len podeliť o skusenoť. Žiaľ ľudia sú tu takí. Lepšie platiť a nedostať nič. Prajem krásny deň a presviedčať nikoho nebudem. Ja som spokojná a to je hlavné 😊
@veronikavaneska nakoniec z toho bola len modrina. Úraz nemá úplnú definíciu. Každá poisťovňa si úraz definuje inak. Na to sme prišli, až keď sme sa niekoľko krát opláchli. Ja som bola ochotná za každého platiť 30€ viac nie. Tak je tam toho poisteného omnoho viac.
Len tato tvoja situacia s poistkou je ako keby som povedal, ze podavajte lotto, lebo aj ja som podal a vyhral 50 milionov, tak to odporucam... proste to tak nemoze z principu veci fungovat (pre vsetkych a dlhodobo). Poistna matematika nepusti. Takze sice je fajn, ze sa vam to takto podarilo, ale na 100% sa to neda replikovat... naozaj je otazne, ako mate nastaveny zvysok v tych 30 eurach (uz len to, ze platis 30/osobu... ci dieta ci dospely je zvlastne). Musela by si napisat, co mas vsetko poistene a na ake limity...
Úprimne, za 30 eur máš asi dobrú poistku na úrazy, ale nie na život, čiže nie na kritické choroby, invaliditu, kedy napríklad nebudeš môcť pracovať 2-3 roky alebo už nikdy. Za 30 eur určite nemáš poistné sumy také, aby ti pokryli 20 či viac rokov života, ak nebudeš môcť už nikdy pracovať a budeš mať vyššie výdavky kvôli liečbe. A čo sa týka Uniqa poisťovne, že muž nemal nič vyplatené - nemal vyplatené preto, že danú situáciu nemal poistenú. Ani tá tvoja najlepšia Kooperativa ti nezaplatí niečo, čo poistené nemáš. Mega trápny príspevok.
daj sem dokazy. staci list z poistovne s vyskou vyplateneho poisteneho.
svoje udaje si zacierni.
Prečo si liezla na rebrík,keď tam boli očividne osy? Len sa pýtam,nerypem. 😉
@zuzanita1609 však lebo poisťovňa preplatí 😀
@zuzanita1609 lebo vedela, že jej vyplatia dpeknú sumu, ak zletí 😂
Ale jasné, hlavne Kooperatíva len tak rozhadzuje prachy za modriny, haha
No tak úplne neverím tým sumam 🫣 my máme kooperativu a.odskodne za chirurgicky zakrok mi vyšlo úplne že smiešna suma 🤔 a tu bum 1000€ za modrinu🤔🤣
@dena15 ja kooperativa katastrofa skusenosti. Mi praskla voda v dome a dali mi 70 eur a to som mala najvysiu postku s indexaciou. museli sme vysekat obklad aby sa to dalo opravit. A teraz som mala nehodu, vinnik bol niekto iny. A zase mi z PZP neuznali (on mal tiez kooperativu) disk na aute co sa menil. Mozes sa odvolat, sudit atd. Ja som okolo domu pol roka nervov stratila, vypisovala atd ale jedine sud. Podla nich vodovodne potrubie nie je rozvod, pritom to bolo definovane v zmluve. Takze neverim ze tato poistovna da niekomu 1000 za modrinu ani nahodou.
Aké máš denné odškodné pre deti?
A ja že mi šibe a budem hľadať všetko možné,ako....🤭😜. Aj tie poisťovne a poistky by mali prehodnocovať. Mám poistený len dom, povinné zmluvné aut ,my v ňom nie, načo? Takéto sprostosti riešiť,vyjdeš z vane a šmykne ťa,no na kieho boa? Netreba 🤣
@zuzanita1609 zivotna poistka nie je na male veci..
Z tvojej zverejnenej skúsenosti máš poistku zle nastavenú a dráhú.
@misanthropicdann ale sa chcela pochvalit.. :D
Rozumiem co si chcela napisat, ale zivotne poistky sa robia pre kazdeho cloveka inac.. takze kazdemu sedi nieco ine.. ak je naprv fajciar, viem , ze ho nemozem dat do youplus.. atd..