Splátky platené na účet

lady511
4. máj 2014

Ahojte všetci čo máte požičku z Providentu....chcela by som sa opítat či niektorý z vás platíte splátky aj na učet...mne povedala pani ktorá chodí vyberat moje splátky že sa učet sa to nedá,,a niekde som počula že može dat aj ona svoj učet a tam by som to posielala.. 😒 ..tak poradte či sa to dá,,často cestujem a pre mna by to bolo lepšie..ked som bola odcestovana..tak som to potrebovala ale pani mi povedala najpr že sa to nedá,,potom že jedine poštovou poukážkou(no ale ked je človek niekde uplne mimo je to moc komplikovane)dakujem za vaše rady

hradnapani
4. máj 2014

@lady511 nemam osobne, chvalabohu, Ale pokial viem, tak ak si mala pozicku v hotovosti, tak aj platis v hotovosti. Ak by islo o bezhotovostnu pozicku, t.j. prisli by ti na ucet peniaze, tak vtedy aj splacas na ucet.
Ale iste sa tu najde niekto, kto ti povie viac.

sisaha
4. máj 2014

@lady511 nikdy by som nikomu nesplacala peniaze do ruky... kde mas istotu, ze ti to neodtaji? Vzdy vsetko cez ucet, alebo cez postu..

lady511
autor
4. máj 2014

@sisaha asi nevieš ako to chodí čo sa týka providentu,,ja nepotrebujem rady či to bolo rozumné,,brat,,alebo nebrat pítam sa len na otázku,,, 😒 ak nemáš osobnu skusenost dakujem ale nemusíš sa vyjadrovat ked o tom zjavne nič nevieš,,kedže ta pani chodí po peniažky ,,píše mi to aj do orig,karty z providentu kde vždy da aj svoj PODPIS..a potom chodí ešte jej nadriadený,,kontrolovat tieto karty..či su tam podpisy tejto pani,,spíta sa ako som s ním spokojná a skontroluje si všetky splátky v mojej karte a v jeho papieroch,,

sisaha
4. máj 2014

@lady511 ok, nemam skusenost s nebankovkami, preto mi to prislo cudne.. Mna by to obtazovalo, aby niekto za mnou chodil vyberat a dalsi kontrolovat.. To, ci sa da aj inak platit sa dohodni s tym "nadriadenym" vyberačky..

kikushka2386
4. máj 2014

@lady511 nie neda sa to platit na ucet.ak cestujes predplat si na tyzden,dva alebo mesiac dopredu

anatalia77
4. máj 2014

@lady511 predpokladam,ze sa chodi vyberat tyzdenne.Tak by som proste dala raz za mesiac komplet celu mesacnu splatku,a prip.sa dohodla,kedy ma prist,aby ma zastihla doma.
Alebo poverit niekoho z rodiny,ak budu trvat na tyzdennom rituali..

lady511
autor
4. máj 2014

nemám problem s platením,,davam jej celu sumu aby som,,mala pokoj..chcela som vediet čis a nedá na učet

anatalia77
4. máj 2014

@lady511 to by najskor vedeli priamo v providente,ci ani tam nevedia?

lady511
autor
4. máj 2014

@anatalia77 ešte som neskušala sa tam popítat,,,ale asi je to jediná možnost kde sa presne dozviem čo a ako.. 😉

lady511
autor
4. máj 2014

@kikushka2386 ja som to myslela tak že ked cestujem na dlhšie ako na mesiac,,,take veci že ked idem na týžden alebo tak to predsa viem že sa platí dopredu 😖

kikushka2386
4. máj 2014

@lady511 jedine sa dohodnut ze zaplatis teda na viac mesiacov iked je to vela alebo ked sa vratis popripade ako bolo spomenute ked nechas kartu a peniaze niekomu blizkemu a za teba zaplati

lady511
autor
4. máj 2014

@kikushka2386 ja toto všetko predsa viem!!!!!chcela som len vediet či sa nedá na učet

anatalia77
4. máj 2014

@lady511 no vsak ti piseme viacere varianty ako to riesit:
zaplatit na viac mesiacov
poprosit niekoho z rodiny
vybavit si posielanie na ucet,ak sa da..

lady511
autor
4. máj 2014

@anatalia77 chcela som vediet či je tu niekto kto to takýmto sposobom platil...tak ako sa ja pítam v uvode,,,nepotrebujem aby to platil niekto za mna,,takisto nechcem platit stovky eur dopredu ale pekne postupne,,cez svoj učet na ich učet tak asi jedine sa popítat priamo v providente

veverka24
4. máj 2014

@lady511 skus pozriet na zmluve
http://www.provident.sk/pozicka-provident/bezho...
Maju aj moznost splacat na ucet, len asi zalezi na tom aku mas pozicku.. Najlepsie sa fakt opytat tej pani alebo mailom zakaznicky.servis@provident.sk

slavka034
5. máj 2014

ak si brala hotovostnú pôžičku,tak platíš priamo obchoďáčke ,na účet sa nedá bohužiaľ.. 🙂 pretože sú iné sumy na vrátenie pri hotovostnej a bezhotovostnej pôžičke ( i keď obe vypláca ochodná zástupkyňa)) a nedá sa to zmeniť v Providente,bohužiaľ

lucinka139
5. máj 2014

AK HĽADÁTE PROJEKT, ktorý je ZÁBAVOU A ZÁROBKOM ZÁROVEŇ, SKÚSTE DAŤ ŠANCU A PÁR MINÚT SVOJHO ČASU DENNE PRÁVE TOMUTO! BUDETE PLNIŤ ÚLOHY A TO, čo ste doteraz robili na Facebooku ZADARMO budete mať teraz ZAPLATENÉ!
REGISTRÁCIA JE ZADARMO BEZ AKÝCHKOĽVEK POPLATKOV TU:
www.libertagia.com/lucinka139
VIDEO AKO SA REGISTROVAŤ:
http://bit.ly/1o0ag9Q
FACEBOOK SKUPINA, KDE ZÍSKATE VIACEJ INFORMÁCIÍ:
http://1url.cz/DadB
LibertàGià - Conquista La Tua
www.libertagia.com