Splátkový kalendár u exekútora

barbora544__
2. feb 2021

Dobrý deň chcela by som sa opýtať ak mi niekto vie pomôcť prišla mi exekucia a je tam napísane že možem požiadať o splatkový kalendár chcem sa opytat ako mam tu žiadosť napisať prosím vás a je tam napisane že splatka sa da dat maximalne na 10 splatok a zaplatit a ze prva by mala byt 50 €odo dna dorucenia chcem sa opytat ze toku nerozumiem zaplatit prvú splátku až ked mi povoli splatkovy kalendar alebo hned teraz do 15 dni poslat 50€ ďakujem vopred.

janka_23
2. feb 2021

@barbora544__ 50 e poslať hned

barbora544__
autor
2. feb 2021

@janka_23 a tu ziadost o splatkovy kalendar neviete ako by som napisala naozaj sa v tom nevyznam

3009
2. feb 2021

@barbora544__ však napíš alebo zavolaj príslušnému exekútorovi a dohodni sa s ním.

janka_23
2. feb 2021

@barbora544__ to nie je také ľahké s tým splátkovým kalendárom. Ak výška pohľadávky nedosahuje výšku minimálnej mzdy alebo presahuje 2000 e nemusí exekutiur súhlasiť so splátkami...je tam toho viac, v upovedomeni o začatí exekúcie máš určite poučenie kde to je vypísané. Ak tieto podmienky nespĺňas môžeš sa so ziadostou o spl kalendár obrátiť na oprávneného a on ti tiueto splátky môže povoliť aj napriek tomu