Ahojte baby! Snáď mi budete vedieť poradiť.. Som na invalidnom dôchodku a popri tom pracujem na trvalý pracovný pomer, na dobu neurčitú.. Dlhy nemám. Je šanca, že mi schvália hypotéku na bývanie ak mám 70% invalidný dôchodok a pracujem? Poprípade mi viete odporučiť, cez ktorú banku hypotéku žiadať? Ďakujem veľmi pekne za rady!
@maculkac Ďakujem, skúsim! ☺️
To, že si ID nie je dôvod na zamietnutie hypo žiadosti.
@barbora1992 ked pracujes na tpp tak to nie je vobec ziaden problem, plus este mas prijem aj z dochodku, takze myslim ziaden problem.
@barbora1992 manžel tak má, hypotéka nebol problem. Len sa nedala poistiť. Slsp.
@barbora1992 Ahoj, áno , treba sa popýtať v bankách, ak máš príjem aj z TPP nemal by byť problém. Jedine sa úver nebude dať poistiť, ako tu už niekto spomenul. Všetko dobré prajem.
Ja mám ČID ale pracujem a hypo už splácam 5 rokov. Záleží od banky, aké má podmienky a hlavne tvojej bonity - kedy posudzujú kde je nehnuteľnosť, čo sa zakladá, aký je tvoj príjem, ako dlho pracuješ, či máš aj nejaké vlastné financie.... skús sa spýtať v skupinke Otázky a odpovede k úverom https://www.modrykonik.sk/group/6721/, je tam veľa fain poradcov, ktorí Ti určite poradia...