chcem sa opytat maminky,ci je mozne poziadat banku o pozicku alebo nieco podobne ak som na predlz.rodicaku zo zdr.dovodou a som rozvedena
zienky co by ste mi poradili potrebujem na byt peniaze
a nemozes si poziadat o mestsky byt,teraz prideluju v kazdom meste
@tajik - bohužial v žiadnej banke ti peniaze nepožičaju,lebo rodičovský nie je braný ako príjem ale ako soc. dávka. Hlavne si prosim ta NEPOZICIAVAJ od nebankoviek a kadejakých pofidérnych pozičkárni, to sa dostanes akurat tak do riadnych sraciek 😒
@tajik Napis viac udajov, t.j. pises ze potrebujes na byt ale na aky? Chces byt kupit aebo si chces prenajat byt a zaplatit pociatocne najomne? Kolko eur potrebujes? Ake ti plati ex vyzivne?
@natalienka12 najmy su drahe,radsej peniaze a mat svoje.aj ked len maly bytik
@tajik mas hotovost? Kolko potrebujes pozicat? Napisem ti vecer ale napis kolko eur potrebujes bez toho ti neporadim.
@natalienka12 nemam peniaze a potrebujem tak 30000 eur.neni to sranda
No to asi kazdy potrebuje peniaze @tajik
komentujem tvoju skupinu 🙂
@tajik ak nie,tak by som sla na chvilu do podnajmu ,nejaky maly ,aby nebol velky najom,ja som bola dva roky,kym som dostala byt, potom by som poziadala ten mestsky byt,na mesto uz musis dat ziadost,aby si bola registrovana ,ja som mala dva roky,je to lepsie ako sa zadlzit a potom co, platit pozicky pre slobodne matky je neunostne,
@tajik jedine stavebko tam sa pri stavebnom uvere neskuma prijem ale musis ho mat 6 rokov myslim stavebne sporenie. 30 000 eur nedas na male splatky pod 250 eur mesacne splatku mat nebudes. Radsej urguj vyp. BSM
teraz je to mozno zle ,ale musis pozitivne mysliet chvilu bude tazko,ale to sa polepsi ,ja som mala dve deti,moj muz ma nechal ako tehotnu,rok som byvala u mojej mamy v ,malej izbycke a vydrzala som kym som sa nepostavila na nohy
v banke asi tazko ked nemas prijem