SLSP - zmena prihlasovacieho mena

sonka_miro
5. jan 2023

Prosim.je tu niekto.kto.mi vie poradit kde si zmeni prihlasovacie meno do IB? Vopred dakujem.

ckocka
5. jan 2023

@sonka_miro V nastaveniach si možeš zmeniť heslo, prihlasovacie meno sa zmeniť nedá.

nelca84
5. jan 2023

@sonka_miro to sa podla mna neda, iba heslo

sonka_miro
autor
6. jan 2023

Da sa zmenit mne ho ukazovali v banke ale uz 8 rokov dozadu a uz si nepamätam , ja ho mam zmenene.

moonlight1210
6. jan 2023

@sonka_miro zavolaj na ich podporu. Ak sa to da, tak tam ta znaviguju.

sonka_miro
autor
6. jan 2023

@moonlight1210 skusim ale az cez pracovny den a mna to stve ze neviem na to dojst 😁

nelca84
6. jan 2023

@sonka_miro preco nemozes zavolat hned?

elalala
6. jan 2023

Prihlasovacie meno nie je možné zmeniť, je to diskrétny údaj, ktorý ti dala banka. Prihlasovacie meno je buď to číslo, alebo ak si sa v internet bankingu registrovala v posledných 2 rokoch, tak je možné použiť aj emailovú adresu.

sonka_miro
autor
6. jan 2023

@elalala je mozne ho zmenit ja ho mam zmenene cca 8 rokov. Len si nepamätam kde sa to menilo. Mala som to dlhe cislo a mam tam.teraz to co som si ja zadala.

elalala
6. jan 2023

@sonka_miro presne pre túto situáciu už banka nedovoľuje mená meniť...lebo potom klienti nevedia, čo si tam podávali a musia všetko robiť nanovo....

sonka_miro
autor
6. jan 2023

@elalala ale ja to svoje viem, manzel si teraz zakladal ucet a chce ai to zmenit tie a preto sa pytam. Ja si zadam vzdy to co si zapamatam a mam aj debilnicek na vsetky prihlasovacie udaje.

sonka_miro
autor
9. jan 2023

@elalala tak uz mam presmy poatup kde sa da zmenit: Ak by nahodou niekto este potreboval Prihlasovacie meno je možné zmeniť vo webovom Georgeovi. Po prihlásení do Georgea si vpravo hore kliknite na Nastavenia – vyberte Profil, následne Bezpečnostné metódy a dajte Zmeniť. Dostanete sa do centra bezpečnosti, kde máte možnosť aj napríklad odobrať nepoužívané mTokeny. Alias je možné nastaviť/ zmeniť, keď si kliknete vpravo hore na ikonu "domček".