SLSP účet zadarmo

8. jan 2024

Poprosim o radu, a poprosim bez utokov, ze mam zavolat do banky a tam sa informovat. Nasla som na nete, ze su 2 podmienky na ucet bez poplatkov. Prvu podmienku splnam, a to platbu kartou nad 350 eur. Ale druhu podmienku 3 pravidelne platby nesplnam. Da sa to ziskat aj tak, ze nastavim 1 chybajucu platbu dajme tomu 10 centov kazdy mesiac na rodinneho prislusnika? Vopred dakujem za rady

malebiele
8. jan 2024

vyskusaj a uvidis ale malo by to ist, ale daj viac ako 10centov, napr. 5eur. daj si to ako trvaly prikaz kazdy mesiac, malo by to fungovat, my sme tak kedysi mali tiez 🙂 pripadne staci aj ked posles sama sebe na sporiaci ucet

anile12
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rillwen
8. jan 2024

Ano bude to fungovat aj na rodinneho prislusnika, ale nie 1 cent, skor 1 euro. On si moze nastavit trvaly prikaz posielat 1 euro rovnako naspat nasledujuci den napr.

ikonica
8. jan 2024

Ano funguje to tak.. ale mari sa mi, ze od noveho roka sa cosi menilo... Uz je tam len 50 % zlava z poplatku a nie 100% ... Ale mozno kecam... Calam co sa mi ukaze na konci mesiaca...

janai1
8. jan 2024

@ikonica áno kecas 😂 menilo sa to len pri jednom účte - space X a pri tom sú aj iné podmienky na zľavu

ikonica
8. jan 2024

@janai1 ano uz to vidim a ospravedlnujem sa za dezinformaciu...

macik9999
8. jan 2024

Ano da sa ja na muzov ucet posiela 2 e

liz_lemon
8. jan 2024

ano, da sa to

anita6666
8. jan 2024

Áno,da

berusinka2
8. jan 2024

ak mas na ucte cez 15000,nemusis splnat myslim nic ine