SLSP - jednorazová virtuálna karta

missviolet
21. okt 2024

Ahojte,

Ako si, prosim, aktivovat a pouzivat jednorazovu virtualnu kartu v slsp? Stale sa mi stane, ze musim zablokovat Stedru kartu za scammerov, tak mi banka napisala pri poslednom presetreni tuto moznost. Navod online ma jednu vetu - George, sekcia ebanka. Ja tam ziadnu moznost virtualnej karty fakt nevidim... nemam bezny ucet, len stedru kartu, cize kreditku v slsp...

Vdaka za pripadne rady

janai1
21. okt 2024

@missviolet pochybujem, že sa to dá. Všade o nej píšu ako o debetnej karte k účtu.

Ale teda mne sa dá zriadiť v eBanka, účty a karty

biba_18
21. okt 2024

jednorazová karta je debetná - takze bez účtu ju asi nezriadiš…

maranco
21. okt 2024

@missviolet kde ti tak často zneužijú kartu? nakupuješ na falošných obchodoch, klikáš na reklamy na sociálnych sietiach, alebo ti chodia správy o zadržaní zásielky?

Jednorázovú kartu si vieš urobiť aj v aplikácii Revolut, tiež tam majú aj virtuálne karty s nastaviteľným limitom (použiješ na packetu, booking) ktoré vieš kedykoľvek zrušiť a založiť nové.

missviolet
autor
21. okt 2024

@maranco tuto kartu mam mesiac a presne som presla vsetky tranzakcie - mala som tam len potravinove nakupy a dva eshopy - osvedcene, reserved a emp, preto mi to uz prislo absurdne. Ziadne sms neklikam, rovno mazem, ziadne divne maily, prilohy, nic, udaje karty neukladam. Ked sa da, pouzivam paypal
Pytala som sa preto infolinky, ze ako k tomu teda mohlo dojst, kedze proste som platila tou kartou tak 10x a 8x z toho to bola billa ci lidl. Vraj stacilo, ze emp, reserved a pod nemaju 3d secure system a su hacked tretou stranou... mne sa to doteraz nezda, toto su proste giga eshopy, nuz ale teda takto mi bolo povedane...

leniel
21. okt 2024

@missviolet ja ju mam zriadenu, virtualnu kartu v slsp, platim nou vsetko. Je to beznecne, zdarma, lahko to naklikas v Georgovi

viera27
21. okt 2024

@leniel bez uctu nenaklika.

mk1111111111
23. okt 2024

Nam sa to da aj na kreditke aj na debetke, prejdem na kartu a tam odkliknem virtualku, je jedno, aka karta to je. Ale mam Tatra banku

leniel
25. okt 2024

@viera27 jaj jasne, bez uctu nie

janai1
25. okt 2024

@leniel kde si v Georgeovi naklikala virtuálnu kartu ku kreditke?