SLPS verzus Raiffeisen banka

3. feb 2024

Čaute ktorá sa viac oplatí oplatí sa odísť z SLPS ?

dzulik_
3. feb 2024

Ja som odišla a neľutujem. Omnoho lepšie služby na pobočke, vklad mincí zadarmo, bankomaty/vkladomaty na každom rohu. Účet bez poplatkov. V slsp sú u nás v meste protivné bankárky, z ich strany nie je žiadna ochota pomôcť klientovi, niečo vysvetliť,...

marianarem
3. feb 2024

Manzel ma z poslednej doby zle skusenosti s Raiffaisenkou. Jednalo sa teda len o zrusenie uctu po nebohom svokrovi a o prevod penazi na manzela. Ale trvalo to neskutocne dlho. Minimalne trikrat bol na pobocke, niekolkokrat volal na zakaznicku linku. Na pobocke mu vzdy povedali, ze v najblizsich dnoch to prevedu, na linke mu povedali, ze sa mu ozvu naspat za 15 minut a nikdy nic. Uz to bolo fakt podozrive a trvalo to niekolko tyzdnov. Nakoniec sa zistilo, ze nejaky pracovnik tam zle vyplnil nejake tlacivo, na to sa naviazala este dalsia chyba ineho pracovnika, no.proste bordel a chaos.

nelca84
3. feb 2024

Tak zalezi ake mas potreby, kazdemu moze vyhovovat nieco ine. Ja mam slsp a neplanujem odist, za ucet som este neplatila.

natalis1998
4. feb 2024

Ja mám tiež SLSP a som tiež spokojná. Splním vždy podmienky takze za účet nikdy neplatím. Je to stabilná banka a tiež je super napríklad že teraz prevody medzi SLSP a bankami ktoré sú Raiffeisen group sú hneď. Mala som chvíľku aj Tatrabanku a tam je drahý ten poplatok za vedenie účtu čože ak nesplníš podmienky tak už platíš. Na SLSP mi vyhovuje že nemám problém s výberom lebo majú dosť bankomatov, aj v zahraničí. Napríklad v Rakúsku Erste bankomaty alebo Česká sporiteľňa v Česku a vybery bez poplatku. Čo je možno nevýhoda SLSP že aplikácia nemá taký prehľad, manžel má Tatra banku tak je to prehľadnejšie.