Mate niekto skusenosti s touto spoločnosťou? Štatutár Emil Skirkanic. Ďakujem.
@riavikto dobrý deň prajem. Ozvite sa mi prosím na telefóne číslo 0940623277. Tiež mam s nimi zlú skúsenosť.
@lubimca dobrý deň prajem. Mam s nimi negatívnu skúsenosť. Ozvite sa mi prosím na 0940623277. Ďakujem.
@radkasykorova aku????
@riavikto všetko má svoj čas a postupnosť. Presne stanovený dátum nie je, nakoľko ss stále deju a riešia veci. Odporúčam sa dať na telegram na kanál zlata éra a slovanské noviny. Treba citat a chápať tie písané veci. Nastupuje nový finančný systém a starý sa musí hneď a úplne zrušiť a na takéto záležitosti nestačí jeden deň, alebo dva… družstvo sa pomaličky vyvíja a všetky kroky, ktoré sa podnikajú každý jeden deň, smerujú dopredu.
Ženy,to akoze naozaj tomu verite, že v dnešnej dobe Vam niekto da nieco zadarmo?a porekadlo, že e bez práce nie su koláče? Toto mi vtlkali nasi starki. Manzel s tým prišiel,ze kolega v práci ho tam lakal .Ved ten clovek je fanatik, beru mu byt,ma exekucie....Je napojeny na scientologov pravdepodobne.A len tak date svoje udaje niekomu?ach..
Emil Skirkanič dlzi na zdravotnom poisteni 629.93EUR. Skirkanič dlzi aj JUDr. Vojtechovi Angerovi 25459,- eur dna 29.10.2022 bolo zahajene exekutorm vymahanie tejto sumy. V pozadi tohoto cirkusu je Alexander Paramonov, byvaly dostojnik KGB a jeho podvodne aktivity su preslavene aj v Rusku. Skirkanič je len jeho poskok. Rovnaku aktivitu spustili v Cechach. Aktualne Skirkaničovi zobral exekutor byt na zaklade tejto exekucie: https://obchodnyvestnik.justice.gov.sk/Obchodny...
tu sa o tom docitate:
https://index.sme.sk/c/23294363/emil-sirkanic-l...
peniaze, ktore od Ludi lakaju posielaju na ucet do Mongolska: https://hnonline.sk/slovensko/96131478-byvaly-r...
maju vela protireceni, na moje otazky neodpovedali, na moje argumenty reagovali arogantne, a nakoniec ma blokli, takze ak sa vela pytate, pripadne argumentacne reagujete, nie ste vitani, a nastupuje bloknutie, za mna je to velka cervena stopka
@darmasiswa kde ste komunikovali?
@ivuskake fb
@darmasiswa aka stránka na fb?
Ahojte, mam uz zmluvu podpisanu, ale chcela by som ju zrusit. Ucet v ich banke som neotvarala, aspon o tom neviem. Poradite mi niekto, ako zmluvu zrusim? Dakujem
@bebussik ked ju zrusis, daj prosim ta vediet, ako to bude prebiehat, v stanovach mas napisane postupy, prikladam ti iba vynatok zo stanov, a to jeden odsek pri ziadosti o dobrovolne vystupenie, no stanovy si musis nastudovat cele sama: "Žiadosť člena družstva o dobrovoľné vystúpenie z družstva posudzuje Vedenie alebo
Predstavenstvo družstva. Žiadosť člena družstva o vystúpenie z družstva je potrebné
posúdiť do 30 dní. Člen družstva sa považuje za odchádzajúceho od dátumu Rozhodnutia
Vedenia alebo Predstavenstva družstva alebo poverenej sekcie družstva a po splatení
záväzkov voči družstvu. Na konci účtovného obdobia, najneskôr však do šiestich mesiacov
od schválenia ročnej uzávierky, je bývalému členovi družstva pridelený jeho podiel na
príjmoch družstva, ktorý mu patrí. Vyrovnanie s bývalým členom družstva, ktorý ho
svojvoľne opustil alebo bol z družstva vylúčený pre hrubé alebo sústavné porušovanie
Vnútorných predpisov, iných pravidiel platných v družstve a tejto stanovy sa vykoná
rovnakým spôsobom, avšak bez zaplatenia stanoveného podielu na príjme"
mimochodom, obsah stanov ako prve bol predmetom otazok bez odpovedi.........
Ludia nedajte sa odrbat... boze sak trochu rozmyslajte 🙂
@geneo 👍 staci si precitat len ten maly odsek o podmienkach, ako vystupit z druzstva 😉, a kto cchce viac vzrúša, nech si precita cele stanovy 😉
@darmasiswa citala som, dakujem
@lubimca po registrácii do spoločnosti sa mi nikto ďalej neozýva už je to vyše mesiaca