Slovenská sporiteľňa - sporenie

22. sep 2023

Každý mesiac mi sťahuje 200e na sporenie. Teraz som si všimla, že mi stiahne 200e a na sporiaci účet pripíše 50e
Najskôr to asi poriesim až zajtra, ale neviete mi povedať čo to môže znamenať a prečo?!?!?!?!
Som strašne naštvaná, lebo som si to vi EC nekontrolovala. Ani mi nenapadlo, aby banka mohla robiť takéto podvody? Stalo sa niečo podobné vám?

lenkasarka
22. sep 2023

Ostatne ti možno idu do fondov

bessie12
22. sep 2023

mam sporenie v SLSP a vzdy mi pripise danu sumu, ktoru mam nastavenu. Lepsie je ist osobne do banky sa opytat v com je problem.

autor
22. sep 2023

@lenkasarka do akých fondov pre krista pána???? 150e do fondov o ktorých neviem??? Kde ich nájdem? Mením banku hneď zajtra!

autor
22. sep 2023

@bessie12 tiež mi stále pripisovalo. Nikdy som s tým nemala problém. Toto vidím na nejaký interný podvod

bessie12
22. sep 2023

@lenkasarka bez jej vedomia ?? To nemozu urobit.

bessie12
22. sep 2023

Autorka, chod do banky a opytaj sa v com je problem. Divne, ze ti nepripise plnu sumu, ale len cast. Kolko krat sa ti to stalo ?

autor
22. sep 2023

@bessie12 tie peniaze normalne zmizli. Napríklad: príjem 400e. Sporenie -200. Zostatok 200. Stav sporenia : 50e. Chápeš??? A tých 150e NIKDE

autor
22. sep 2023
autor
22. sep 2023

Prosím, je nejaká šanca ze svoje peniaze ešte niekedy uvidím????

bessie12
22. sep 2023

1x ok pochopim, ze mozno nejaka systemova chyba alebo co, ale 2x ?? Urcite to ries. Normalne to teda nie je. Toto by ma vytocilo do vyvrtky. Chod tam a ziadaj svoje peniaze spat na ucet a vysvetlenie preco sa to stalo.

autor
22. sep 2023

@bessie12 áno určite pôjdem. Ďakujem.

nelca84
22. sep 2023

Naco tolko otaznikov a vykricnikov? My mame odkial vediet, kam odisli tvoje peniaze? Sa opytaj v banke a prestan tu hystercit. Je dost odvazne tvrdit, ze ide o podvod zo strany banky, nemyslis?

lenkasarka
22. sep 2023

@bessie12 no len nevieš čo podpísala. Je dobre si pozrieť zmluvu

zdenka11081983
22. sep 2023

Nepanikar. Mas nejaké sporenie, ktoré si sama uzatvorila. Čiže vari vieš čo si podpisovala. Vyuzivas Georga? Tam vidíš všetko čo mám a kde čo ide.

maranco
22. sep 2023

Pozri si číslo účtu svojho sporiaceho účtu a potom ten pohyb 200€ na sporenie či naozaj ide na to číslo účtu, alebo to posielaš niekomu inému.

stannkal
23. sep 2023

Načo je dobré byť hneď taky dramatický a obviňovať banku z podvodu. Odkiaľ majú ľudia na MK vedieť akú zmluvu si uzavrela. Pohyby na účte budú mať racionálne vysvetlenie, ak niecomu nerozumieš tak sa spýtaj v banke. Do budúcna ti radím zmeniť svoj prístup k riešeniu problémov.

mogaa
23. sep 2023

a nebola si náhodou v debete? ale ak odišlo na sporenie 200eur tie tam budú....ale pod pojmom sporenie sa toho skrýva veľa - sporiaci účet, fondy, nákup akcií akýkoľvek investičný produkt...banka nič neurobí svojvolne, bez toho že by to nebolo klientom podpísané v zmluve....takže smer banka a v klude vysvetliť problém, ktorý má určite vysvetlenie...v banke peniaze nezmiznú "len tak" bez vysvetlenia

jaroslav81
24. sep 2023

Určite ti tie peniaze kradne generálny riaditeľ banky a potom ich prepije

anita6666
25. sep 2023

Dávaj si do ponožky a máš klud