Slovenská sporiteľňa - skúsenosti

sudocek
6. jún 2022

Dobrý deň prajem. Chcela by som sa opýtať či máte niekto skúsenosti. Keď si založím účet dá sa hneď vybaviť aj pôžička?

97tomi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissy27
6. jún 2022

@sudocek teoreticky dá, budeš ale musieť vydokladovať príjem za posledné asi 3 mesiace, mať čistý úverový register (teda žiadne omeškané splátky) no a samozrejme tvoj príjem po odpočítaní nejakého základného minima bude musieť pokryť aj splátku.

bubbinaa
6. jún 2022

Dá ale musíš mať proste dobrú bonitu pre banku

sudocek
autor
6. jún 2022

@sissy27 a dá sa to vybaviť aj online cez Georga? Myslím tým účet aj pôžička

sudocek
autor
6. jún 2022

@bubbinaa nieje to pre mne len by som sa chcela informovať. Že ako to tam prebieha.

kitycat
6. jún 2022

Mozno nejaka bez účelová, alebo kreditna karta, ale ak to je pre niekoho tak nie ze mu to vezmes na svoje meno. To budes ozaj hlupana..

janai1
6. jún 2022

Áno dá, príjem sa overuje cez Sociálnu poisťovňu (žiaden príjem sa nedokladuje) a negatívne záznamy v registri... Je úplne jedno koľko máš účet založený

97tomi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janai1
6. jún 2022

@97tomi to je blbosť... Úver v SLSP sa dá vybaviť online cez Georga, do banky vôbec nemusíš ísť

sissy27
6. jún 2022

@97tomi dá sa vybaviť online a nie len v slsp. Dokumenty na podpis prinesie kuriér.
@sudocek
Ale teda naozaj, ak to nechceš pre seba, tak to nerieš. Dotyčný nech si zistí a vybaví sám. Ak toho nie je schopný, tak zrejme nebude schopný ani splácať…

97tomi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sudocek
autor
7. jún 2022

@97tomi ja nič nevybavujem. Lem som sa pýtala

sudocek
autor
7. jún 2022

@kitycat ja nikomu nič nejdem vybavovať. A brať žiadne pôžičky. Tak prečo by som mala byť hlupana? Zato že som sa len opýtala?

opuska
7. jún 2022

ak budes splnat podmienky prijmu a tak, tak nevidim problem, preco by ti ju teoreticky nemali dat. niekedy taketo veci nukaju hned ked si clovek v banke ucet vytvara

sudocek
autor
7. jún 2022

@opuska ďakujem

sissy27
7. jún 2022

@97tomi celkom určite sa to dá aj v slsp a v iných bankách - cez mobilné appky. Konkrétne pre slsp som to aj testovala, takže dá sa.

kompi111
7. jún 2022

ked vies overit prijem v socpoist nemas omeskania a samozrejme ti vide na danu splatku dasa v pohodicke aj online mam to odskusane zmluvu podpises sms a peniaze ti nabehnu na ucet 🙂

kompi111
7. jún 2022

a sorry ale neda mi to ale niektory resp niektore ste ako neuroticke mačky ved sa len pytala ake su moznosti a vy uz hned komu ide brat pozicku ze je hlupana a pod zasnem

sudocek
autor
7. jún 2022

@kompi111 jejda ďakujem aspoň ty si ma pochopila. Niektoré to tu ozaj prekrutia. A urobia zo mňa hlupana.

onats
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simik65
Odpoveď bola odstránená
Zobraz