Ktoré máte prosím vás v SLSP internetbanking cez notebook? Ešte v auguste mi avizovali, že pokiaľ si nestiahnem banking do mobilu, tak už po decembri sa do internetbankingu na notebooku už nedostanem. Ešte stále to platí? Ja stále nerozumiem prečo? Mne to vyhovuje viac cez notebook.
Používam iba cez notebook a v pohode.zatial a nič takéto mi nebolo oznámené
Není to koli MTokenu? Tam sa potvrdzujú platby atď..
nemyslela mToken? ten vraj bude povinný od januára
@janulik2008 Ak si ho nenainštalujem, tak mi internetbanking nepôjde? Do mobilu si ho mám nainštalovať? Alebo na notebook?
no ten Token je podľa mňa riadna kravina, predtým poslali sms a prepísala som kód, teraz ma prepne na token, zadám pin a potvrdím. Tak mi to príde jedno, či to alebo ono.
asi aj cez Google play sa dá
A čo spravia ak človek nemá telefón s možnosťou sťahovania aplikácií? 🤔
@ollynka George používam aj na PC a ide v pohode. Myslím ze to fungovať bude naďalej, inak napr niektoré firmy ktoré majú SLSP účet mali by len cez mobil uhrádzať výdavky a mzdy? Myslím že to pôjde naďalej aj na PC bez problémov.
Dačo také je ze v mobiloch bude treba m token, k aplikácii.
my o ničom nevieme...otcovi robím resp. spravujem účet - presne ten čo píšete a nikto nás na nič neupozornil, ani len to že sa od decmbr. nedostanem na účet.... 🙄
@ollynka myslím ze ste pani v banke nepochopila správne. Internet banking a mobile banking sú 2 rozdielne veci. Internet banking funguje aj naďalej, samozrejme ze sa dostanete do účtu. Cez mobile banking je od januára potrebné stiahnuť si appku, práve kvôli vyššie spomínanému mTokenu.
@ollynka mne to zatiaľ funguje aj na PC. Momentálne mám starý telefón a v tomto nemám George a včera som v poho robila platby obyčajne aj na mobile cez web stránku som sa prihlásila do bankingu.
Neviem na isto, ale myslím ze na PC to musí fungovať aj naďalej bez problémov. Možno bude treba potvrdzovací kód cez sms.
@deti95060810 naozaj? Mne to už dobrý mesiac ukazuje v georgovi že si to mam stiahnuť lebo sa rušia sms potvrdenia
@ivetamigalova no tak ona asi predpokladala, že ja ho mám v mobile,..nemám internet v mobile,...a takto vysvetlené to mám len od vás,čomu teda už rozumiem,...ďakujem veľmi pekne za info,...
mám síce aj appku ale funguje mi aj ebanking na notebooku.