Slovenská sporiteľňa

18. jan 2023

Ahojte, posielala som z mojho účtu na iný, tiež v SL sporitelni peniažky už 14.1 a dodnes na ten účet vraj nič neprišlo. Mám si to ako zistiť? Aby som sa nemusela trepať do banky ďakujem.

hugigugin
18. jan 2023

Zo slsp do slsp su peniaze v momente prevedene. Bud si dala nespravny účet, alebo niekto nevravi pravdu. Skús zabolat na infolinku, tam ti poradia ako postup. Info ti asi nedajú.

marsmykkok
18. jan 2023

A máš na účte dosť peňazí? Napríklad platby kartou možno boli blokované a neodišlo to?

autor
18. jan 2023

@hugigugin dala som správne číslo účtu. Teraz som s dotycnou volala diktovala som jej ho ešte raz . Povedala že je správne ale nemá nič.

hugigugin
18. jan 2023

Veľmi divné, ja posielam mesačne 100platieb a nikdy sa my to nestalo. Volaj info linku

autor
18. jan 2023

@marsmykkok jasné mám. Normálne som dala platbu zadala číslo účtu a píše mi tam spracované 14.1

surama
18. jan 2023

Pozri si odchadzajuce platby a ukaz jej, ze z tvojho uctu to odislo.

autor
18. jan 2023

@surama už som jej to poslala no vraj počká ešte dnes že možno to príde dnes.. ale zvyčajne keď niekomu posielam tiež do SL. Sporitelni tak to tam majú hneď

liz_lemon
18. jan 2023

chod na pobocku, tam ti vedia pozriet aj ucet prijimatela, ci dostal tu platbu

autor
18. jan 2023

@liz_lemon mám ďaleko banku a mám deti manžel pracuje nemám tam ani ako ísť.

vm02
18. jan 2023

Ak je platba spracovaná (na správny účet, čo sa zdá, že bola) a bola poslaná zo SLSP na účet v SLSP, tak peniaze musia byť na účte dotyčnej osoby. Najlepšie by bolo keby ti daná osoba poslala výpis kludne so zakrytými sumami, ale z toho dňa 14.01.2023 nech preukáže, že tam od teba peniaze reálne neprišli. Ak je ochotná spolupracovať a nemá čo skrývať, tak by mohla poslať takýto dôkaz.

elysiacik
18. jan 2023

A tebe platba odišla? To si si pozerala, lebo všimla som si, že sa ťa na to tu už pýtali, len som si nevšimla odpoveď... Nemohlo sa ti stať, že si si tam omylom zadala dátum, kedy sa majú peniažky strhnúť?

autor
18. jan 2023

@elysiacik nie nie.. už som volala na pobočku z môjho účtu odišli v poriadku

3petka
18. jan 2023

Mne sa napr. stalo, že som posielala platbu ale nepripísala sa na ten účet čo mi dala ale na nejaký podúčet sporiaci. Ak náhodou nech si pozrie. Inak nevidím dôvod prečo by to tam nemala mať ak je účet ok.

liz_lemon
18. jan 2023

a nevedeli sa hned pozriet na ten druhy ucet, ci tam bola platba pripisana?

greta2017
18. jan 2023

No mam SLSP a niekedy si tiez nevsimnem ze mi nieco prislo lebo mi nepride notifikacia stale. Cize ja by som este skusila tomu majitelovi povedat nech si poriadne pozrie kazdu polozku do datumu kedy si to posielala. Mne sa uz viackrat stalo ze 1000% som bola presvedcena ze mi neprisli a ked som lepsie pozrela, pozornejsie tak som zistila ze mi prisli...len moja nepozernost bola.

autor
18. jan 2023

@liz_lemon nie to mi nepovedali. Len že z môjho účtu odišli

surama
18. jan 2023

Ani, je to tak, ako pises. Pride to hned. Max. mozes zavolat do banky nech overia ci platba presla. Ak ano, tak ta dotycna klame.

autor
18. jan 2023

@surama už som volala. Z môjho účtu prešla.

obcansr
18. jan 2023

Myslím,že pani zavádza,že neprišli. Platba SLSP prídu hneď. Nech pošle výpis, zato nič nedá a ak sa vyhovára tak klame. Takých teraz je veľa. Ja robím x platieb a ešte sa mi nestalo žeby platba neprišla.