Slovenská sporiteľňa

17. jan 2024

Nachadza sa tu niekto kto pracuje v slovenskej sporitelni? To naozaj sa tam pracuje iba 4 dni v tyzdny po 7,5 hodin? Lebo velmi ma to zaujalo, a ak je to naozaj tak, velmi by som sa snazila tam najst pracu. Dakujem vopred za info.

liz_lemon
17. jan 2024

vobec sa tam tak nepracuje, nikde sa tak nepracuje, ved ten 1 volny den si musis pocas tych 4 nadrobit, takze urcite nie 4x 7,5 hodiny
a s tym pravopisom, mas ake predstavy o praci v SLSP?

autor
17. jan 2024

@liz_lemon tyzdnI prepac, ale ries svoj pravopis. Pisala som to rychlo. Urcite by som nenapisala v tyzdny, keby to po sebe skontrolujem. Ale naco pises do temy o ktorej nevies? Normalne je na nete pisane, ze sa tam robi 4 dni po 7,5 hodin.

autor
17. jan 2024

@liz_lemon Pises strasne, uplne dohadzany slovosled, a mna ides poucovat, co preklep na rychlo urobim 🙂.

muchotrafka298
17. jan 2024

V mediach to bolo prezentovane tak,ze zamestnavatel im tie chybajuce hodiny normalne plati. Ze pracuju standardne 4 dni a ten piaty si nemusia predosle dni nadrabat.

autor
17. jan 2024

@muchotrafka298 Ano, to som aj ja zachytila. Velmi sa mi to paci. Tak sa idem snazit po rodicovskej dostat do tejto banky pracovat 🙂.

petamich
17. jan 2024

pokial viem testovali to na par oddeleniach ale zatial to nie je schvalene a univerzalne platne pre celu banku a testovali viacere varianty 🙂 takze zatial to nefunguje oficialne a nevyrolovali to "von"

muchotrafka298
17. jan 2024

@petamich normalne su o tom clanky na internete, rozhovory ako to zaviedli. Takze som predpokladala, ze to je oficialne a pre vsetkych zamestnancov. Mne je to kvazi jedno, tam budu na HR teraz mat zavarene kompy zivotopismi uchadzacov 😂

petamich
17. jan 2024

@muchotrafka298 nie nie, len to testovali a zatial sa s tym nepohli dalej (aspon take mam info od kamosky) 🙂 https://www.aktuality.sk/clanok/f9N29g2/4-dni-p... aj tu napr. je ze to len testovali

a teda uz asi zistili, ze na takych pobockach a aj inych oddeleniach nerealizovatelne - lebo by to chcelo navysit headcount vyrazne a ak by existujucim neupravili plat smerom nadol, no neviem 🙂 pripadne pobocky zatvorene piatky, to by bolo

liz_lemon
17. jan 2024

vidim, ze si trochu jednoduchsia, kedze nevies pochopit, co znamena 4-dnovy pracovny tyzden, a ze urcite neznamena, ze pracujes 4x 7,5 hod.
pracuje tam moj partner, a viem z prvej ruky, ze sa tam tak nepracuje, resp. sa to len testovalo, ale nie v celej banke, a ani sa to neujalo

autor
17. jan 2024

@liz_lemon Jednoduchsia si len ty. Malo sa tam pracovat 4 dni v tyzdni po 7,5 hodin. Ale ty musis byt strasna chudera zakomplexovana. A to som sa teraz znizila na tvoju uroven, bohuzial, ze tiez urazam. Ale mna taka chudera urazat nebude. Najprv sa tu ohanas pravopisom, pritom pises ako retardovana, ziaden slovosled nic. A potom tu pises, ze som jednoduchsia. Ten tvoj partner, sa ani nedivim, ze je len partner. Za manzelku si taku chuderu snad nikdy nevezme.

adalmba
18. jan 2024

Môj muž pracuje v hlavnej budove pri Kuchajde a pracuje 5 dní od 8-16-17

muchotrafka298
18. jan 2024

Ja som predpokladala, ze to nebude len tak, ako to bolo prezentovane v mediach. A kolko ludi sa toho chyti, ze hura, budeme pracovat iba 4 dni po 7,5 hodiny a veget. Nic nie je idealne a tiez toto sa neda uplatit na vsetkych poziciach. Desattisice ludi budu pisat do Sporitelne na HR., ze sa tam chcu zamestnanat, aby robili menej a dostavali za to rovnaky plat.

solange7
18. jan 2024

@muchotrafka298 presne. Lutujem HR oddelenie. Budu prechadzat tisice ziadosti od absolutne nevhodnych kandidatov. Niekedy to hranici az s drzostou.

muchotrafka298
18. jan 2024

@solange7 tak vies, niektorym slovo "sebareflexia" nehovori vobec nic. Mne raz vynadal neuspesny kandidat, ktory nesplnal ziadnu poziadavku a nebol pozvany na pohovor, ze co si to dovolujeme ho nezobrat do prace.....

solange7
18. jan 2024

@muchotrafka298 aj mne take chodili ked som este robila na hr. 😀 Oficialne staznosti, ze som nezavolala na pohovor ludi, ktori mali zakladne vzdelanie a prax uplne odveci v manualnych pracach. Vzdy islo o uplne specificke pozicie.

muchotrafka298
18. jan 2024

@solange7 po tomto co si napisala mi hlavou preblesklo, ze ci sa nejedna o rovnakych kandidatov nahodou 😂

nelka93
19. jan 2024

S takýmto prístupom chceš robiť v banke? Čím ich môžeš zaujať, keď tam chcem pracovať? A urážať ostatných? To aj v banke, keď s tebou nebudú súhlasiť, začneš chrlí nadávky?

shirubia
19. jan 2024

Pani zlatá, vy prosím do banky s týmto prístupom nechoďte, rozniesli by sme Vás tu v zuboch 🙂 a už vôbec nie do veľkej banky, ako je SLSP. A nie, nepracuje sa tak.

simik65
Odpoveď bola odstránená
Zobraz