Nachadza sa tu niekto kto pracuje v slovenskej sporitelni? To naozaj sa tam pracuje iba 4 dni v tyzdny po 7,5 hodin? Lebo velmi ma to zaujalo, a ak je to naozaj tak, velmi by som sa snazila tam najst pracu. Dakujem vopred za info.
@liz_lemon tyzdnI prepac, ale ries svoj pravopis. Pisala som to rychlo. Urcite by som nenapisala v tyzdny, keby to po sebe skontrolujem. Ale naco pises do temy o ktorej nevies? Normalne je na nete pisane, ze sa tam robi 4 dni po 7,5 hodin.
@liz_lemon Pises strasne, uplne dohadzany slovosled, a mna ides poucovat, co preklep na rychlo urobim 🙂.
V mediach to bolo prezentovane tak,ze zamestnavatel im tie chybajuce hodiny normalne plati. Ze pracuju standardne 4 dni a ten piaty si nemusia predosle dni nadrabat.
@muchotrafka298 Ano, to som aj ja zachytila. Velmi sa mi to paci. Tak sa idem snazit po rodicovskej dostat do tejto banky pracovat 🙂.
pokial viem testovali to na par oddeleniach ale zatial to nie je schvalene a univerzalne platne pre celu banku a testovali viacere varianty 🙂 takze zatial to nefunguje oficialne a nevyrolovali to "von"
@petamich normalne su o tom clanky na internete, rozhovory ako to zaviedli. Takze som predpokladala, ze to je oficialne a pre vsetkych zamestnancov. Mne je to kvazi jedno, tam budu na HR teraz mat zavarene kompy zivotopismi uchadzacov 😂
@muchotrafka298 nie nie, len to testovali a zatial sa s tym nepohli dalej (aspon take mam info od kamosky) 🙂 https://www.aktuality.sk/clanok/f9N29g2/4-dni-p... aj tu napr. je ze to len testovali
a teda uz asi zistili, ze na takych pobockach a aj inych oddeleniach nerealizovatelne - lebo by to chcelo navysit headcount vyrazne a ak by existujucim neupravili plat smerom nadol, no neviem 🙂 pripadne pobocky zatvorene piatky, to by bolo
vidim, ze si trochu jednoduchsia, kedze nevies pochopit, co znamena 4-dnovy pracovny tyzden, a ze urcite neznamena, ze pracujes 4x 7,5 hod.
pracuje tam moj partner, a viem z prvej ruky, ze sa tam tak nepracuje, resp. sa to len testovalo, ale nie v celej banke, a ani sa to neujalo
@liz_lemon Jednoduchsia si len ty. Malo sa tam pracovat 4 dni v tyzdni po 7,5 hodin. Ale ty musis byt strasna chudera zakomplexovana. A to som sa teraz znizila na tvoju uroven, bohuzial, ze tiez urazam. Ale mna taka chudera urazat nebude. Najprv sa tu ohanas pravopisom, pritom pises ako retardovana, ziaden slovosled nic. A potom tu pises, ze som jednoduchsia. Ten tvoj partner, sa ani nedivim, ze je len partner. Za manzelku si taku chuderu snad nikdy nevezme.
Môj muž pracuje v hlavnej budove pri Kuchajde a pracuje 5 dní od 8-16-17
Ja som predpokladala, ze to nebude len tak, ako to bolo prezentovane v mediach. A kolko ludi sa toho chyti, ze hura, budeme pracovat iba 4 dni po 7,5 hodiny a veget. Nic nie je idealne a tiez toto sa neda uplatit na vsetkych poziciach. Desattisice ludi budu pisat do Sporitelne na HR., ze sa tam chcu zamestnanat, aby robili menej a dostavali za to rovnaky plat.
@muchotrafka298 presne. Lutujem HR oddelenie. Budu prechadzat tisice ziadosti od absolutne nevhodnych kandidatov. Niekedy to hranici az s drzostou.
@solange7 tak vies, niektorym slovo "sebareflexia" nehovori vobec nic. Mne raz vynadal neuspesny kandidat, ktory nesplnal ziadnu poziadavku a nebol pozvany na pohovor, ze co si to dovolujeme ho nezobrat do prace.....
@muchotrafka298 aj mne take chodili ked som este robila na hr. 😀 Oficialne staznosti, ze som nezavolala na pohovor ludi, ktori mali zakladne vzdelanie a prax uplne odveci v manualnych pracach. Vzdy islo o uplne specificke pozicie.
@solange7 po tomto co si napisala mi hlavou preblesklo, ze ci sa nejedna o rovnakych kandidatov nahodou 😂
S takýmto prístupom chceš robiť v banke? Čím ich môžeš zaujať, keď tam chcem pracovať? A urážať ostatných? To aj v banke, keď s tebou nebudú súhlasiť, začneš chrlí nadávky?
Pani zlatá, vy prosím do banky s týmto prístupom nechoďte, rozniesli by sme Vás tu v zuboch 🙂 a už vôbec nie do veľkej banky, ako je SLSP. A nie, nepracuje sa tak.
vobec sa tam tak nepracuje, nikde sa tak nepracuje, ved ten 1 volny den si musis pocas tych 4 nadrobit, takze urcite nie 4x 7,5 hodiny
a s tym pravopisom, mas ake predstavy o praci v SLSP?