Slovak Telekom - trvalý príkaz

katarina40
1. máj 2023

Ahojte ...neviete prosím vás keď chcem zadať trvali príkaz na platenie faktúry za internet a televíziu aký konštantný symbol tam má byť uvedený ďakujem 🙏

petamich
1. máj 2023

0308 platby za sluzby

luckasvec
1. máj 2023

@petamich a stane sa niečo keby ho nedala? Ze dá len vs? Pýtam sa zo zvedavosti 😁ďakujem za prípadnú odpoveď

viestta
1. máj 2023

@luckasvec nic sa nestane, je to len udaj pre statisticke vyhodnocovanie

sissy27
1. máj 2023

@luckasvec nic sa nestane ak nezada ks
@katarina40 si si ista, ze na platbu faktury za sluzby, ktora moze byt kazdy mesiac ina, chces zadat trvaly prikaz? Nie radsej inkaso, aby si stiahli sumu podla vysky faktury?

petamich
1. máj 2023

@luckasvec nie, konstantny symbol nie je povinny udaj, pre fyzicke osoby je v zasade aj nedolezity, to skor pravnicke osoby pouzivaju pre potreby uctovnictva atd.

luckasvec
1. máj 2023

Ďakujem kočky za vysvetlenie

viestta
1. máj 2023

@sissy27 ja mam intenet a TV rovnaku sumu kazdy mesiac (pokial nahodou nezdvihnu cenu, ale to zas plati na urcite obdobie)

petamich
1. máj 2023

@sissy27 televizia a "pevny" internet vo vacsine pripadov je rovnaka suma (kym sa neupravuje sadzobnik, nezrusia benefity...)

sissy27
1. máj 2023

@viestta zalezi, co v tom ma 🤷‍♀️ ja mam tv+internet+3 mobilne cisla, cize suma nie je nikdy rovnaka.
@petamich to ano, ja som sa sustredila na slovak telekom, takze som tak nejak automaticky ratala aj s mobilom, aj ked pise “internet a tv”. Moja chyba 🙂

petamich
1. máj 2023

@sissy27 hej aj muz mi tu vravi, ze on ma aj pausal rovnaky a ja ze no ja nemam 😀 lebo MHD listky, lebo internetovy balicek dokupujem - cize pravdu mas, v niektorych pripadoch je inkaso rozhodne lepsia cesta

katarina40
autor
1. máj 2023

@sissy27 noo ono je suma každý mesiac rovnaká preto to chcem tak riešiť že zadam príkaz a mám pokoj ...🙂

katarina40
autor
1. máj 2023

@petamich ďakujem aj som si myslela že to bude tento ale pre istotu som sa spýtala 🙂

janka_266
1. máj 2023

@katarina40 za Telekom sa dava inkaso. Môžu sa sumy meniť. Napríklad ori zmene viazanosti.

sissy27
1. máj 2023

@janka_266 pri zmene viazanosti alebo inych zmenach v cenniku ju na to vopred upozornia, bude mat dost casu to zmenit.

katarina40
autor
1. máj 2023

@janka_266 taak suma sa nemení zatiaľ pokiaľ ju oni nezmenia ale nemali by ...

katarina40
autor
1. máj 2023

@petamich a môžem sa opýtať trvali príkaz sa dá aj cez internet banking však zriadiť pýtam sa ako debil 🙆ale nemám stým ešte skúsenosti

janai1
1. máj 2023

@katarina40 áno trvalý príkaz zriadiš cez internetbanking

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarina40
autor
2. máj 2023