Skúsenosti so spoločnosťou Zinceuro

alexko33
13. aug 2015

Dobrý deň,máte niekto skusenost s touto spolocnostou?Nasla som ich nahodou na nete.

sim_g
5. nov 2015

Prerábame byt a potrebujeme peniaze tak som zisťovala odkiaľ si požičať. Tiež som našla túto firmu na nete, tak som tam zavolala a dohodli sme si osobné stretnutie. Ja som z KK takže mi to vyhovovalo. Stretla som sa s milou pani, ktorá mi vysvetlila ako to funguje, lebo peniaze požičiavajú konkrétni ľudia nie táto firma a vyplnili sme spolu žiadosť. Úrok mi ponúkli nižší ako v iných bankách (a nebola som v jednej). Ale dá sa to aj cez net ak nie si z okolia PP, lebo som nemala pri sebe všetky doklady a bez problémov som ich priložila z domu. Ak potrebuješ peniaze tak sa zaregistruj, oni Ti zavolajú a dohodnete sa.

gegino
9. nov 2015

Ahoj Alexko33, mne o tejto spoločnosti povedala kolegyňa, ktorá dostala u nich celkom zaujímavú ponuku. Tak som to skúsila aj ja (pravdupovediac skôr zo zvedavosti). Ja nie som z okolia PP, takže som to riešila výlučne cez net. Mala som dve nevýhodné pôžičky v banke (spotrebáky) a chcela som si ich vyplatiť. Navrhli mi, že ak im doložím zmluvy, ktoré chcem vyplatiť, tak mi pripravia pôžičku na mieru. Teraz to mám len v jednej splátke a jednoznačne je to výhodnejšie. Takže ja osobne mám celkom dobrú skúsenosť. Asi je pravda čo píšu na stránke, že každý klient je individuálny 🙂

lucia691989
9. mar 2020

@alexko33 Strašná spoločnosť, v ktorej majú neskutocny bordel! Z ničoho nič odo mňa vymáhajú peniaze za pôžičku, ktorú som od nich nikdy nemala! Nemajú toľko zodpovednosti to ani riešiť, zaslaných už 7 e-mailov, nech mi zdokladuju na základe čoho ma presunuli ku neplatičom a žiadajú odo mňa vyplatiť neexistujúcu pôžičku! Ani raz nereagovali za posledné mesiace! Hanba! Odporúčam vyhnúť sa zo 100km!