Skúsenosti so spoločnosťou bezhypoteky.sk

7. júl 2021

Ahojte máte niekto skúsenosti so spoločnosťou bezhypoteky.sk , ktorá pre vás odkúpi byt ,dáte na začiatok po dohode akontaciu ..a splácate mesačne najom +ich prirážku . Všetko cez notára ide a zmluva na 2r a aj viac . Fungujú od r 2010ako som čítal a majú pobočky na SK, Česko ,Nemecko a Rakúsko. Len zatiaľ som o nich doteraz nejako nepočul,až keď nebol inzerát na Bazoši s touto ponukou.

sasa1310
7. júl 2021

čiže ty chceš splácať byt, ktorého majiteľom bude úspešná firma, ktorá má inzerát na bazoši.

ivkazba
7. júl 2021

@sasa1310 ale veď presne takýchto hľadajú, ktorí uveria, že budú bývať na základe inzerátu na bazoši a na základe toho, že niekto iní investuje do ich bývania.

jaga18
7. júl 2021

Od takýchto ruky preč 🙈 rýchlo!!!

autor
7. júl 2021

Máte skúsenosti alebo len blbé reči

autor
7. júl 2021

@ivkazba takže páni máte skúsenosti ?

autor
7. júl 2021

@sasa1310 tá firma nemá inzerát má Bazoši ale má inzeráty na svojej stránke .. ako ponuka na Bazoši si myslím že nieje nič zle na tom. Pýtal som sa na skúsenosti ale asi nemáte tak nemudrujte.

ivkazba
7. júl 2021

Mám za sebou 18 rokov vo finančnom sektore a áno, za tie roky aj pár nešťastných klientov, ktorí naleteli na podobné praktiky, kopec peňazí fuč a bývanie žiadne. Takže píšem ako odbornik, nemám blbé reči. Za to ty máš komunikáciu úrovne sedliaka, takže prajem veľa šťastia.

autor
7. júl 2021

@ivkazba Nazývať takýchto hľadajú?akých takýchto ..Sedliačka teší ma

vendulka80
7. júl 2021

Ty si co zase za zazrak? A k téme… ved vyskúšaj. Ked sa tu vyjadria odborníci tak maju podla teba blbe reci. Tak ich nepocuvaj a smelo do toho. Aspon budes moct potom ty pridať skusenost ako ta odrbkali. Vela stastia.

autor
7. júl 2021

@vendulka80 kde sú odborníci? Jaj mal som napísať zrozumiteľne ,kto odkúpil byt od nich .ale ako vidím nik

vendulka80
7. júl 2021

No práveže asi nik lebo taku blbosť vzdelaný clovek neurobi. Alebo minimálne finančne gramotny. Ty nie si ani jedno ani druhe takze mozes do toho ist. Oni tiez potrebuju zit z ľudskej blbosti.

negymama
7. júl 2021

ved ked nesplnas podmienky na hypoteku, tak chod do normalneho podnajmu, budes platit takisto najomne podla zmluvy ale BEZ prirazky dalsej firme. A odkupenie bytu po dvoch rokoch najmu, i keby to ta spolocnost "bezhypoteky" umoznila, tak ci tak bude v realnych trhovych cenach daneho obdobia.

negymama
7. júl 2021

taketo zmluvy musia byt velmi velmi dobre ocekovane, najlepsie pravnikom ci realitakom aspon. Lebo je rozdiel ci splacas najomne a prirazku, a po dvoch rokoch sa jednate o kupe bytu, alebo ta prirazka bude akoby ciastocna uhrada ceny bytu, nieco na styl leasingu,...teda hodne vzdialene ale budiz. /ako sa potom odkupi byt? na dalsie splatky ? aky urok? pochybujem ze podmienky by boli lepsie ako davaju hypoteky v sucasnosti banky/
Proste musis uvazovat o tom...ze kazde splacanie inej ako bankovej spolocnosti je rizikovejsie a menej vyhodnejsie pre teba.

sasa1310
7. júl 2021

Ok, nebudem "mudrovať" a ty potom neplač.

hopsadobrandejsa
7. júl 2021

Ked je to na bazosi tak to urcite musi byt kvalitka.

Najdu sa inzeraty na predaj nehnutelnosti aj na bazosi, ale ludia ktori chcu predat ci kupit nehnutelnost to robia na portaloch ktore su tomu urcene kde je aj vacsi flow potencionalnych klientov.

Ak riesim nieco ohladom nehnutelnosti, bazos urcite nie je prva stranka ktora mi napadne.

Ved si normalne zadaj meno firmy do googlu a pozri si referencie, odkazy, skusenosti inych a podla toho sa zariad.

Inak cely ten koncept ktory opisujes zavana podvodom. Pri sucasnych cenach nehnutelnosti by sa muselo jednat o akusi korporaciu s naozaj hlbokymi vreckami pretoze navratnost investicie je velmi dlha v tomto pripade.

Urcite by som do toho nesiel.

annamalaga
7. júl 2021

Nechod do toho. Ak nemáte na hypotéku cez banku radšej nie. To musí byť nejaká somarina. Ale no. Ty zato budeš pykať, keď sa to nepodarí nie my.

nikyball
8. júl 2021

:D moze byt niekto este takto naivny

autor
8. júl 2021

@hopsadobrandejsa áno je na Bazoši jeden byt ,takisto ako realitky majú inzercie ,tak majú aj oni po SK byty s tou možnostou akú ponúkajú... Spolupracujú s niekoľkými RK
Viem že pár bytov už dali tak na predaj a preto som hľadal niekoho ,kto má s nimi skúsenost.
ALE JO VIDIM NIK tak ďakujem všetkým za skúsenosti

autor
8. júl 2021

@annamalaga je tam istá zmluva na istú dobu . Notár všetko . Hľadal som človeka kto kúpil od nich byt ..to je celé ale nikto nikde zaujímavé

autor
8. júl 2021

@nikyball veru neni to pre každého ..kto chce nehnuteľnost tak to rieši

autor
8. júl 2021

@sasa1310 a kde má mať inzerát? Tam kde sa predávajú asi byty nie ? Bazoš je najznámejši čo sa týka všetkého . Ako aj bazár atď . A realitky tiež nemusia capat inzercie keď majú kancle ..

annamalaga
8. júl 2021

A nemáte na hypotéku cez banku ?

zuzliq
8. júl 2021

A za akých podmienok bude podľa teba ten odpredaj po dvoch rokoch? Za koľko ti to odpredajú?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sasa1310
8. júl 2021

a ako to funguje v prípade smrti? Pochybujem, že dediči budú pokračovať a môžu odkúpiť

samuelp
13. júl 2021

Rád by som sa vyjadril k danej téme. Táto spoločnosť kúpi nehnuteľnosť, o ktorú máte záujem, pričom sa zmluvne zaväzuje, že je vám ho povinná predať do dohodnutej doby napr. 2-5 rokov za NEZMENENÚ cenu (to je taktiež určené v zmluve o budúcej kúpnej zmluve, ktorú so spoločnosťou máte). Je to v podstate "rezervácia" nehnuteľnosti a jej ceny. 2-5 rokov preto, lebo to nie je riešenie na dlhodobé splácanie ale na obdobie, kým si vysporiadate svoju finančnú situáciu a kým získate hypotéku. Počas doby rezervácie si za bývanie v rezervovanej nehnuteľnosti samozrejme platíte nájomné (spoločnosť to určite nerobí len tak pre dobrý pocit), ktoré je ale nižšie od komerčného nájmu + inkaso, no výhodou je, že cena danej nehnuteľností ostáva na rovnakej úrovni napriek tomu, že ceny nehnuteľností neustále rastú (za posledné dva roky o cca 25% zdoj: nbs.)

Zmysel dáva aj akontácia/rezervačný poplatok keďže samotná spoločnosť ide taktiež do rizika a musí vedieť, že to záujemca s kúpou myslí seriózne.

Služba je určená pre ľudí, ktorý majú momentálne problém získať hypotéku, zahraničný príjem, príjem z podnikania ale aj pre tých, ktorý chcú investovať bez potreby uhradiť plnú cenu nehnuteľnosti.

Bazos + nehnuteľnosti sú najviac používane portály ak ide o prieskum a hľadanie nehnuteľností, preto nevidím dôvod myslieť si, že to práve pre toto zaváňa podvodom.

Pre nestranný názor a informácie sa treba možno informovať u známych RK, s ktorými spolupracujú.

avril299
13. júl 2021

si z tej spolocnosti a takto "nenapadne" im robis reklamu? :D

negymama
13. júl 2021

no ked ta dotycna spolocnost nezarobi na najme a akontácii tolko ci aj viac ako beznou kupou a naslednym predajom nehnutelnosti - aky zmysel by to pre nu malo?

nehovoriac o tom ze cielova skupina klientov je ehm rizikova.

Nehovoriac o tom, ze aj pri beznej kupne nehnutelnosti ju moze do odpredaja za komercnu cenu, kludne aj komercne prenajimat. Nevidim fakt jeden seriozny dovod, preco by niekto mal seba kratit na biznise fixaciou predajnej ceny a nizsou cenou prenajmu nez je komercna. vyhodne pre klienta, rizikove a nevyhodne pre spolocnost.