Poraďte mi, ktorá poisťovňa má najlepšie produkty na poistenie úrazu, choroby, PN, invalidity. Aké máte skúsenosti s poistením. Ďakujem
Allianz
@slavecka Pri všetkej úcte, tá otázka je ako opýtať sa, ktorá značka áut vyrába najlepšie autá? Čo je to "najlepšie"? Najrýchlejšie? Najlacnejšie? Najmenej poruchové?
Aj zle navrhnuté poistenie v najlepšej poisťovni bude horšie, ako dobre navrhnuté poistenie v zlej poisťovni. To len na okraj. Vo všeobecnosti by som sa držal renomovaných poisťovní s dlhoročnou tradíciou na trhu, možno skôr tých špecializovaných na životné poistenie, ktoré robia len to. A dal by som si väčší pozor na to, kto mi to bude navrhovať. Pekný deň.
Viem Ti v tom poradiť
@slavecka neviem, ktorá je najlepšia, ale my mame Metlife. Riešili dme niekoľko poistných udalosti a vždy vyplatili bez problémov pekne sumy.
My mame poistenie aj operácie a hospitalizácie z dôvodu choroby, nielen úrazu a zo sa teda “oplatilo” dat, lebo za každý zákrok platia aj ta každý deň v nemocnici, aj % poistnej sumy podľa zákroku. Muž teraz dostal vyplatené za diagnostiku “kritickej choroby”, čo sme ani nemysleli, že dostane.