Dobrý deň,
Chcela by som sa informovať ohľadom hypotéky v mbank (schvaľovanie , spokojnosť s bankou ) ?
Ďakujem
velka spokojnost za mna. Prehladne, rychlo vybavene, lacne a velmi variabilne. U nas v kancli sme do mbank postupne poprechadzali vsetci 😀 . Jediny problem mal kolega - zmluvar. Ten tam potreboval nejake dalsie dodania o prijme a co ja viem co. To uz si nepamatam detaily.
@janka1989ya
my sme prechadzali do nej z inej banky s hypo - a max spokojnost. dokonca ked v nedavnom obdobi bezala reklama ze 1,5% urok na hypo pre kazdeho - tak sme zavolali a povedali ze aj my chceme taky - a dali nam ho 😀 😀 😀
My sme mali kopec papierovačiek, toto im trebalo, hento im trebalo, už nám to liezlo na nervy, ale toto by sme mali asi všade, lebo muž je živnostník/s.r.o. Inak sme spokojní
Ďakujem za odpovede .
Muž je v úv. registri , tak ma zaujíma ,že ako dlho dozadu pozerajú(2roky má všetko vyplatené )
Príjem máme nato pracuje aj on aj ja plus poberám RP , chceli by sme kupovať úplne nový byt (je pred kolaudáciou /zatiaľ voľný / ak niekto vie poradiť budem povďačná 🙂
@janka1989ya veď tam zbehni a oni ti povedia ako dlho preveruju uverovy register a podobne, to mas najlepsie, aby si zbytocne nestracala cas 😉 ja co mam skusenost, tak niektore tie podmienky u bank su tak diametralne odlisne ze az. Co je v jednej povolene v druhej zakazane a podobne.
@janka1989ya ak by si chcela poradiť veľmi rada ti pomôžem. Ono ak mal aj záznam, dá sa spraviť výnimky, lebo v registri bude svietiť 5 rokov.
Pekný deň, oživujem túto tému, rada by som vedela vaše aktuálne skúsenosti s mBank hypotékou. Ponúkajú nám najlepšie podmienky, ale predsa len, nejde o úplne štandardnú bežnú banku, tak by som rada vedela vaše osobné skúsenosti. Ďakujem pekne.
Tak my sme sa k schvaľovaniu ani nedostali, ale čo ja ti viem k tomu povedať je, že poskytuju hypo az do 70 rokov na rozdiel od vacsiny bank, a paradoxne napriek viacerym rokom splacania hypo, t.j. nizsej mesacnej splatke nam vedeli ponuknut vzhladom k nasmu prijmu ovela mensiu sumu ako banky ktore poskytuju hypo do 65 rokov. Je to pre mna taka drobna zahada. Takze my sme dalej hypo od nich uz neriesili a sli sme inde.