Skúsenosti s MAGNA energiou

katenka2
5. júl 2021

Žienky, alebo aj páni, prosím, mate niekto skúsenosti?
Ceny, prístup a jednanie, porovnanie, resp.rada na seriozneho dodávateľa el. ernergie....?
Pekne ďakujem za každú reakciu

milanm_
5. júl 2021

Máme ich na druhej nehnuteľnosti a spokojnosť. Nie je to jeden z tých dodávateľov čo ti budú posielať FA za vymyslené veci, porušenia podmienok, poplatky za blbosti a podobne. Mal by som ich aj na dome, ale ten nový výmysel ZSE o automatickej viazanosti ma blokuje. Komunikácia OK, elektronická FA do mailu.

katenka2
autor
5. júl 2021

@milanm_ veľmi pekne dakujem za radu 👍

katenka2
autor
5. júl 2021

@milanm_ prosim Ta a kolko ta vyjde 1kwh tak celkovo - konecna suma : spotreba v kwh? A ktoru sadzbu mas, nech by som to nejako porovnala? Ved tie cenniky su ako spanielska dedina 😅

milanm_
5. júl 2021

D5 (takže NT a VT), cez SSD.
My tam máme bojler + elektrický kotol, preto sa tam dala v minulosti tá D5 a nie klasicky D2. Lenže toho času sa už cena za kWh vyvíja tak, že cena kWh v NT a VT je rovnaká, nie ako v minulosti. takže tarifa D5 nemá zmysel ak sa nebavíme o extrémnej spotrebe.
(10 000 + kWh) ročne. Cenu za kWh mam v FA 0,051900 bez DPH.

katenka2
autor
5. júl 2021

@milanm_ pekne dakujem za ochotu 😘. Zistujem to pre mladych, kupuju novostavbu a su z toho trocha paf a kedze ja som na dochodku, tak aspon zistujem, kde sa co da 🙂