Ahojte. Stala sa mi taka chulostiva vec. Od spolocnosti Protourion mi dosiel list na vymahanie pohladavky vo vyske viac nez 800 eur. Firma pise, ze zastupuje nemocnicu, v ktorej som bola este v lete 2019 osetrena, ide o nemocnicu na Malorke. A teda, ze som nezaplatila nejake faktury a nemocnica cez nich vymaha pohladavku. Ja som vsak mala uzavrete cestovne poistenie Generali. Hned ako dosla zachranka, ako prve pytali cislo poistky, ktore som im dala a potom v nemocnici manzel telefonoval s Generali, nahlasil poistnu udalost a az potom ma zacali osetrovat. V nemocnici ma osetrili a asi za 2 hod. prepustili. Z Generali mi na druhy den volali ci sa nechcem skor vratit domov, ako sa mam, ci nepotrebujem viac miesta v lietadle. Nebolo to potrebne. Doteraz mi neprislo nic, ani ma nikto nekontaktoval, ze mi v nemocnici nieco nebolo zaplatene, ze by bol problem s poistovnou alebo co. Myslite, ze je to realne, ze po takmer 3 rokoch odo mna pyta nemocnica peniaze cez takuto firmu, aj ked doteraz mi neprisli ziadne faktury, upomienky ani nic? S Generali to viem riesit az v pondelok..samozrejme sa budem pytat ci tu poistnu udalost vtedy zaplatili. List od Protourionu dosiel na moju staru adresu (u rodicov), ktori si postu vsimli dnes.
@alik1986 Jasne, hned v pondelok idem do poistovne, len ma zaujima ci s tym ma niekto skusenosti. Ci uz niekto riesil vymahanie poistneho a napr. ci tento list vobec splna nalezitosti a tak.
Taky to moze bit zas len podvod na vasu osobu.V pondelok zavolajte na poistovnu a zistite ci vsetko zaplatily ako mali.Popripade tam zajdite aj s tymto papierom.Rozhodlne zatial nic nepladte.