Skúsenosť s Kristínou - kikusik13

zajkomajko
2. jún 2019

Prosím Vás má niekto skúsenosť s profilom kikusik13? Môže mať aj iné profily, tak napíšem aj jej meno Kristína Malikova. Poslala som peniažky a už 2mesiace ani obraz ani zvuk. Ak máte s touto osobou skúsenosť píšte. Mám aj jej číslo účtu a adresu ak ste poslali peniažky a nič neprišlo, predpokladám, že ide o podnodníčku. Ďakujem.

ink
3. jún 2019

Ahoj, určite napíš na podporu : https://www.modrykonik.sk/help/#cat-buysell-pro...
oni vedia najlepšie overiť, či už tu má iný login, a či ide o podvod. Držím palce

zajkomajko
autor
6. jún 2019

@ink Ahoj, už som písala avšak keď som si vybrala obyčajné poštovné, tak mi veľmi nepomôžu... tak to musím vyriešiť sama. Ďakujem.

stolverka
6. jún 2019

Nie je náhodou z Trnavy?

dopolbokaodrata
6. jún 2019

@zajkomajko pozri si aj ďalšie hodnotenie v bazari, peniaze už asi neuvidíš. Aspon máš poučenie, nekupovat od neoverených predajcov bez hodnotení. Síce každý nejak začínal, ale aj tak.
A možno by sa @kikusik13 mohla vyjadriť sama

zajkomajko
autor
6. jún 2019

@stolverka nie je z okolia Malaciek

zajkomajko
autor
6. jún 2019

@dopolbokaodrata je mi to jasné, nejde o peniaze ale ide o princíp, nemôžme dovoliť, aby si tu podvodníčky urobili biznis... Ja mám našťastie prvú takú skúsenosť, zatiaľ som na takú mamičku nenatrafila, stále mi všetko prišlo, ci obyčajne alebo doporučene, preto som dôverovala.

zajkomajko
autor
6. jún 2019

Už som si našla číslo na obecný úrad a zavolám tam, aby vedeli akého občana majú v obci. Nech sa aspoň tá pani hambí.

dopolbokaodrata
6. jún 2019

@zajkomajko v obecnom rozhlase to aj tak nevyhlasia. Skôr to daj na fb do skupín ako je tabuľa hanby a tak, aby si ostatní dali pozor. Tým, že zavoláš na ich obecný úrad, nič nevyriešiš.

zajkomajko
autor
7. jún 2019

@dopolbokaodrata no asi nebývaš na dedine, keď si myslíš, že tým nič nevyriešiš. Hneď sa o tom bude hovoriť po celej dedine, že má dlhy, veď tam sa každý o každého stará, tak určite to bude hamba keď sa o nej budú rozprávať.

zajkomajko
autor
7. jún 2019

Jasné, že poviem, že okráda mamičky, veď nie som sama, je nás už viacej...

zajkomajko
autor
9. jún 2019

Šíri sa to rýchlo tak pani Kristína Malikova prajem karma je zdarma!

lulujam
9. jún 2019

@zajkomajko a odkiaľ presne je?

kikuska555
9. jún 2019

A ako vies ze tovar neodoslala? Ked si si zaplatila len obycko? Ja som tiez posielala par balikov obycajne a majitelkam nedosiel. Co ma mrzi lebo jeden bol hodnotnejsi ale teda ak si niekto zaplati obycko tak sa moze stat ze sa strati

zajkomajko
autor
10. jún 2019

@kikuska555 Je viac dôvodov: Lebo tu nie som týždeň a posielala som už viac balíčkov obyčajne, druhý dôvod mamina mi pracuje na pošte majú nový systém, a sú registrované už po novom aj obyčajné balíčky, viem ako postupovať a vieš už zistiť, či v uvedený deň bol z určitej pošty poslaný aj obyčajný balíček a tretí dôvod napísala mi, že mi balíček poslala a na druhý deň napísala, že sa jej viacero balíčkov vrátilo a nevie prečo, že pošle ešte raz... určite by sa jej balíček vrátil hneď na druhý deň... potom sa 9dní vôbec neozvala aj keď bola aktívna a potom napísala iba "poslala 2krát..." a už viac sa neozvala je to divné nemyslíš, a štvrtý dôvod mne sa ani jeden balíček nestratil ani obyčajne posielaný ani jeden jediný... takže neviem kedy si to posielala, ale od decembra 2018 sa už stratiť nemôže v mestách a väčších obciach... Vieš si to tiež zistiť, keď si to posielala, či na uvedenú poštu balíček prišiel, aj keď bol posielaný iba obyčajne... a ďalší dôvod má uvedené, že je z Bratislavy a je z Malých levár pri Malackách... prečo by uvádzala iné mesto?

zajkomajko
autor
10. jún 2019

@lulujam je z obce Malé leváre v Malackách

kikuska555
10. jún 2019

@zajkomajko no riesila som stratu ani nie mesiac dozadu, svagrina mi robi taktiez na poste a o ziadnom novom systeme nevedia :D jednoducho obycajnu zasielku nikde neeviduju. V podstate je mi to jedno co urobis len som sa opytala. Mne posta stratila doporuceny balik. Pokial nemusis tak postu nevyuzivam je na hanbu co robia

rik01lulaka
10. jún 2019

@zajkomajko ak nejde o peniaze ako píšeš a podľa iného mi to príde ako riadna pomsta....keď máš potrebu to riešiť zavolaj jej a vynadaj...vieš človek bez svedomia sa hanbiť nebude ani keby ju rozniesla cela dedina v hube....na druhej strane môže o tebe na svoju obranu obyvateľom tiež povedať ,že si sibnuta, ze ako ju otravujes a keď už ti nestačilo otravovať ju tak ešte to aj cez obecný úrad riešiš...a teda tiež som z dediny a áno rieši každý každého, ale dotyčný aj ked sa to dozvie tak si pomyslí svoje...dnes na dedine nie je živej duše, ktorá by bola bez nálepky 😀

veronikaszabova
10. jún 2019

@kikuska555 presne tak.
Denne poslem vela balikov s knihami a obycajne sa neeviduju.
Pri tom kvante balikov a obalok by sa to ani nedalo 🙂
To by kazdy potom posielal obycajne

markaterka
10. jún 2019

To máš odkiaľ, že sa obyčajné zásielky evidujú? Už vidím ako na niektorej veľkej pošte, dajme tomu v BA, že evidujú každú zásielku. To je hlúposť podľa mňa. Mala si si to dať poslať doporučene a mohla by si pýtať podaci lístok.

zajkomajko
autor
10. jún 2019

@kikuska555 no vidíš, a u nás obyčajné balíčky evidujú a asi máš lenivú švagrinú, lebo ak chce pracovníčka zistiť tak zistí všetko. Mamina už riešila stratu balíčka poslala žiadosť do mesta odkiaľ mal byť obyčajný balíček posielaný a predstav si všetko zistila. Tak ako všade je to o chuti sa tomu venovať, najlepšie je povedať nedá sa a má pokoj... Koľko pracuje Tvoja švagriná na pošte? Mamina tam pracuje 20rokov tak už o tom niečo vie...

zajkomajko
autor
10. jún 2019

@rik01lulaka som sa poriadne zasmiala... pomsta? a čo ju idem zabiť? 🙂 vtipné... Ty to nazývaš pomstou ja to nazývam pravdou... Ak by bol každý človek ako ona a riešil to tak ako Ty tak to by to Slovensko vyzeralo. Existuje aj niečo také ako spravodlivosť, čestnosť atď a keby ten balíček poslala asi by napísala nie? A neokradala dalej iné mamičky, neokradla iba mňa ale je tu viac takých... A že šibnutá... asi máš ešte veľmi malo životných skúsenosti s takýmto slovníkom takéto slovo som naposledy použila asi pred 16timi rokmi, tak najprv dozrej a potom obhajuj podvodníkov...

kikuska555
10. jún 2019

@zajkomajko 😂😂😂😂 preber sa. Moja svagrina, veduca na inej poste a aj na poste kde som balik posielala povedali to iste len tvoja Mať eviduje vsetko. Je mi jedno kde mas ty balik, ale nedristaj prosim ta. Mala si sizaplatit postu aby ti dosla. Teraz tu budes utocit na vsetky ktore ta nepolutujeme?

zajkomajko
autor
10. jún 2019

@markaterka predstav si, že to mám zo slovenskej pošty, áno evidujú sa. Moja vec ako si čo dám posielať, nemyslíš? Rozhodla som sa obyčajne nakoľko šlo o malú sumu, ale nečakala som, že natrafím na podvodníčku. Aj keby som zaplatila doporučené poštovné, tak aj tak by mi nič neprišlo, lebo by to neposlala...

zajkomajko
autor
10. jún 2019

@kikuska555 Ty nedristaj smarkatá a choď k svojej materi nech Ťa vychová, lebo zjavne to zanedbala... Teba treba poľutovať moja zlatá, nakoľko slušné správanie a úcta Ti vôbec nič nehovorí...ale hlavne že si najmúdrejšia... čo si vyštudovala kuchárku??? 😀 tak sa venuj kuchyni a nie expedícii. Ďakujem.

zajkomajko
autor
10. jún 2019

@kikuska555 a mňa Tvoje priblblé komentáre určite nemôžu uraziť... skôr sa zabávam...

kikuska555
10. jún 2019

@zajkomajko 😂😂😂😂😂😂😂😂

zajkomajko
autor
10. jún 2019

KRISTINA MALIKOVA podvodníčka dajte si na ňu pozor! Má viac dlhov aj sociálnej poisťovni a aj na obecnom úrade majú evidovaných viac sťažností na túto pani!

beky1813
10. jún 2019

@zajkomajko uz len ty si strasne slusna, ze volat na obecny úrad 🤣🤣🤣🤣🤣 to si taka zufala? Toto skor vyzera ako pomsta kvoli chlapovi, ako kvoli baliku

kikuska555
10. jún 2019

@beky1813 este dotycna ked uvidi ju kludne moze udat za verejne osocovanie. Ale my sme tu hlupane 🤦🤷

beky1813
10. jún 2019

@kikuska555 asi tak, hlavna vec, ze sa tu rozkrykuje, ze dotycna ma dlhy a sama autorka ma zablokovany ucet kvoli exekúcii