Neviete, či sú už nejaké nové info? Takto pred rokom mi už na šfrb povedali, že sa bude navyšovať limit na 180-tis Nepostrehli ste, či by sa mal limit navýšiť pre rok 2025
@bea100 nie, žiaľ nemám zatiaľ iné info. Určite sa ale pôjdem informovať aj ohľadom celkových podmienkoch. Nie všetko je zverejňené na stránke. Aspoň som nenašla.
https://www.autora.sk/zz/2013/150/20250101/
Našiel som len toto.
@gantleman chápeš to podľa tohto tak, že sa to zvyšuje na 200 000€? Alebo som mimo?
Áno.
My tiez chceme buduci rok ziadat, tak som zvedava. Neviete niekto, ako posudzuju vysku podpory? Ze ked mame od banky uver 80 000, tak ci to nejak zohladnuju alebo klasicky vypocitavaju cez minimá a podla toho?
Prepáč, že píšem až teraz, nevšimla som si príspevok. Tiež tomu tak rozumiem, no otázkou ostáva, čo je to za stránku a či má pravdivé informácie. A nedočítala som sa tam koľko % úrok budú poskytovať, tak teraz tiež neviem
@bea100 tiež som úrok nenašla, ale neštudovala som to úplne do podrobna. Len dúfam, že to bude ozaj tých 200 000€. Bez tejto stránky som mala skoro nulovú nádej, že by to navýšili
Je možné požiadať o úver zo ŠFRB ak chcem odkúpiť polovicu nehnuteľnosti (bsm)?
@janickajanicka v tomto vám žiaľ neviem vôbec poradiť. Skúste na šfrb zavolať a isto vám poradia
@janickajanicka. Podľa mňa nie.....velmi lahko by prislo k zneuzitu ucelu...ale treba sa informovat...možno sa mylim
Dobrý deň, na miestnom úrade mi bolo povedané, že informácie budú zverejnené v decembri 2024 na internetovej stránke. Ale tiež by ma veľmi zaujímali podmienky na ďalší rok. Náhodou ste sa medzičasom nedozvedeli niečo nové? Ďakujem