Šetrenie pre mamu

2. júl 2024

Ahojte. Prosím aké máte šetrenie pre seba, detí mam poriešené, ale niekedy mi na konci mesiaca zvýši 100-500€ a chcem si z toho šetriť niečím pre seba , niečo kde by to rástlo 😀 najlepšie bez vstupných poplatkov, v prípade núdze to viem vybrať..poraďte mi. Ďakujem pekne za skúsenosti 😉 pekný večer.

slavomira236
2. júl 2024

Mam fio sporiaci ucet..

frflos_nespokojny
2. júl 2024

bez vstupnych poplatkov asi jedine banka a sporiaci ucet

jarka_black
3. júl 2024

Tempo od Uniqy sa za určitých okolností dá bez vstupných poplatkov. Alebo potom sporiaci účet.

nelka93
3. júl 2024

Aby to rástlo myslíš úroky? Lebo tie ma máloktorý sporiaci ucet. Ja mam fondy v TB a každý mesiac tam posielam rovnakú čiastku, pekne to rastie. Zhodnotenie mam nejakých 12% a môžem ho zrušiť kedy chcem než nejakých poplatkov, ale načo by som to robila keď to stúpa a peniaze nepotrebujem 😅

mk1111111111
3. júl 2024

@nelka93 to mas aky? Prosim Ta. Lebo v TB je vyber s poplatkom v priebehu setrenia cielovej sumy. Ci maju nieco nove?

mariska1989
3. júl 2024

Slsp má sporiaci účet s malim úrokom . No niekedy to raz bude hore a niekedy dole . Peniaze sa dajú potom v pohode presunúť na bežný účet. Ja som to ale stopla dávala som tam malo a jeden krásny deň priebehu teda 2/3 dní som prišla o 250€ . V banke mi vravela že ono by to potom stoplo a že priebehu mesiaca by to bolo nazad . Nemala som skúsenosti tak som stopla celé toto sporenie a mám normalne

peha81
3. júl 2024

@nelka93 môžeš mi napísať čo konkrétne máš, kľudne aj do Ip

nelka93
5. júl 2024

@peha81 pohode aj takto. Ja som si dávala americký a globálny fond. Ešte pred rokom kedy vstup bol free a redemacia je možná aj skôr ako po 3.rokoch. pekne to stúpa a predikcia je skvela

nelka93
5. júl 2024

@mk1111111111 ja som ho uzatvorila minulý rok keď mali akciu, že kedykoľvek môžem vystúpiť. Bolo to v septembri, čiže možno budú mať niečo podobné aj tento rok. Zatiaľ to super rastie a plánujem zvýšiť vklady

martinka17
5. júl 2024

Skús si pozrieť tento spôsob. Realitný sa drží roky na dobrej ceste.
https://365.bank/zalozenie/investovanie?utm_sou...

janulikt84
7. júl 2024

Bez vstupnych v banke ale pozor vela je tam poplatkov ak vyberas - alebo aj platis dan z vynosov...vies mat po roku aj oslovedenie od dane z vynosu ale nie v banke....