Ahojte.Chcem sa spytat chcem si zobrat spotrebný úver zo slovenskej sporiteľni,lenže som tak cez týždeň zaneprázdnena ze to nemam kedy vybaviť.Jedine kedy mám čas je cez víkend,takže moja otázka je schvaľujú banky uvery aj cez víkendy??
Ahoj, schvaľovanie úverov v banke je niekedy zložitý proces, nedá sa konkretizovať koľko bude trvať, môžu to byť minúty, ale môže to trvať aj viac dni... žiadosť si ale môžeš podať kedykoľvek a banka ju spracuje aj v Tvojej neprítomnosti, úverové zmluvy môžeš zase podpísať cez víkend, v prípade, že Ti banka úver sama pred-schválila môže jeho poskytnutie trvať len niekoľko minút.... každý prípad je individuálny. Každopádne treba si zájsť a spýtať sa, po podaní žiadosti sa dá s pracovníkom banky komunikovať aj telefonicky a dohodnúť si ďalšie potrebné veci...
požiadať o úver si môžeš na pobočke aj cez víkend, ale samotné schvaľovanie prebehne až v pracovných dňoch, potom ti len oznámia výsledok...
Samotne schvalenie prebehne len v pracovne dni.
Cez víkendy a sviatky pracujú v bankách iba pobočky v obchodných centrách a na centrále iba oddelenia, ktoré zabezpečujú chod týchto víkendových pobočiek, určite nie oddelenie rizika, ktoré má na starosti práve schvaľovanie úverov.
pokial viem, tak nie, mame hypo zo slsp . vikendovali sme my, a vikendovali aj v banke v procese schvalovania, takze len v pracovne dni a tiez do urcitej hodiny.. mylsim ze 15 tej, ale nie som si ista