Schválenie povoleného prečerpania - UniCredit

diolvi
13. apr 2021

Ahojte... Ma niekto skúsenosti so schvaľovaním povoleného prečerpania? Ako dlho to trva v UniCredit?

janai1
13. apr 2021

@diolvi 5 minút na pobočke 🙂 na 1. krát ti schvália iba 99€

diolvi
autor
13. apr 2021

Včera som bola osobne na pobočke pani vravela že na ďalší deň (dnes) by som mala už vedieť či mi to chválili alebo nie cez banking .. no zatiaľ nič
Či to môže trvať aj viac dni nechcem tam volať byť otravná.
Len mi nieje jasné či som pani dobre pochopila... Ak by mi to aj schválili uvidím sumu ktorú môžem precerpat v pluse... Alebo len ja s mojou vedomostou môžem ísť do mínusu do tej sumy ?
Ďakujem 😊

janai1
13. apr 2021

@diolvi aha, no mne to hneď na pobočke schválili...
A na účte to uvidíš tak že disponibilný zostatok bude vyšší o to povolené prečerpanie a v aktuálny zostatok ti ukáže sumu ktorú reálne máš na účte ako svoje peniaze

diolvi
autor
13. apr 2021

@janai1 tak super...
Uvidíme kedy to pride
Ďakujem

mini2peto
14. nov 2024

@janai1 blbosť na 1x 3100€ schválené prečerpanie záleží od príjmu aký ti chodí na účet

janai1
14. nov 2024

@mini2peto ty inak tiež musíš byť majster v uvažovaní keď odpovedáš na 3,5 roka starú tému 👍🏽 skus pouvažovať nad tým, či sa pravidlá sem tam nezmenia počas rokov

mini2peto
14. nov 2024

@janai1 nezmenili sa, nebolo to ani predtým tak stále sa to odvíjalo od výšky príjmu.

janai1
14. nov 2024

@mini2peto OK, ako povieš... tak pred XY rokmi asi v UniCredit zamestnanci neovladali predajné podmienky 👍🏽