S ktorou bankou ste najviac spokojné?

actimela
3. jún 2013

Prosim poradte s ktorou bankou ste najviac spokojne? Uvazujem o zmene banky v ktorej by som si chcela zalozit novy ucet + internet banking.Moc sa v tom nevyznam,hlavne aby nebol vysoky mesacny poplatok za vedenie uctu ...Ktora banka je pre vas ta naj???Dakujem 😕

ivanakir
3. jún 2013

ja som si pred troma rokmi zmenila banku na MBANK...som maximalne spokojna-zatial-klopem....ziadne mesacne poplatky.je to internetova banka.vsetko platim vzdy kartou bez poplatkov, taktiez v zahranici.jedina nevyden hoda je, zede v mesiaci je len jeden vyber z akehokolvek bankomatu zadarmo, ostatne sa spoplatnuju.tskze ja si raz za mesiac vyberiem dost, aby som mala hotovost a vsetko riesim platobnou kartou....

actimela
autor
3. jún 2013

🙂 dakujem za nazor

wena
3. jún 2013

Zuno a mbank, mame tam vsetko zadarmo a zatial ziadne problemy. Mna by uz do klasickych bank typu VUB, SLSP nikto v zivote nedostal.

anniera
3. jún 2013

Ja mám podnikateľský účet v SLSP a súkromný v mBank, som spokojná s obidvomi bankami, každá má svoje výhody aj nevýhody. Treba si hlavne nájsť taký balíček, aby vyhovoval po všetkých stránkach.

dada1212
3. jún 2013

záleží od toho, čo od nej čakáš, načo banku potrebuješ, aké obraty budeš robiť na účte.
ak niekto len na účet dostane napríklad materskú a následne si ju vyberie, tak ten chváli tieto internetové banky, lebo to má zadarmo.
ale ak využívaš účet aktívnejšie a potrebuješ s bankou riešiť aj iné veci, tak môžeš dosť zaplatiť na poplatkoch aj v týchto internetových bankách a navyše kvôli tomu že nemajú pobočku môžu vznikať komplikácie.
ak budeš častejšie peniaze vyberať s bankomatov, máš trvalé príkazy, chceš neskôr riešiť napríklad aj hypotéku alebo niečo iné, tak je dobré pozrieť sa aj po klasických bankách.
napríklad aj tatra banka alebo čsob má také balíčky, že ak ti tam chodí viac peňazí, aktívne využívaš účet, tak môžeš mať poplatok za vedenie účtu 0 eur.

majka99999
4. jún 2013

@actimela my tiez mame mbank, ale mame aj ucet v klasickej banke kvoli tomu, ze prvy rok sme mali zadarmo a potom sme sa kvoli znizeniu uroku na hypo zaviazali vyuzivat ten ucet aktivnejsie. Platime 5 eur za uverovy aj bezny dokopy, ale kedze tam mame dobry zostatok plus splname rozne podmienky cca 2 eura sa nam vratia na urokoch kazdy mesiac. S klasickym uctom platime vacsie nakupy, je tam obmedzeny pocet transakcii, strhavaju nam hypo, platime cez IB za byt, elektrinu, plyn atd. V mbank mame obaja samostatne ucty (uz len preto, keby sa nam nieco stalo, aby neboli problemy s peniazmi), to mame na drobnosti, vyber z bankomatu, ja to vyuzivam na paypal, ked kupujem cez ebay. Mam tam peniaze, co som si usetrila, ked som pracovala. 🙂
Cize zalezi, co chces. Pre mna je velmi pohodlne mat internetovu banku, hypo si mozes vziat aj ked nemas ucet v tej banke. A hypoti vedia dat aj v internetovej banke, len tusim nie 100 %, aspon mbank nie.

pollyanna
4. jún 2013

zalezi na tom, co od toho uctu ocakavas a ako ho planujes vyuzivat..za mam momentalne osobny ucet v slsp a som spokojna, balicek stoji 4,90, ale za kazdu platbu ti vratia nejake % o ktore sa ti ten poplatok znizuje, alebo ak mas v banke viac ako 10000e na hocijakom produkte, tak poplatok neplatis...v balicku je takmer vsetko okrem vyberu z cudzieho bankomatu a vkladu hotovosti na ucet + platby kartou v zahranici za podmienok ako na slovensku a vyber z bankomatu v cudzine zo siete erste tiez. Mam aj ucet v mbank, ale ten pouzivam minimalne..mala som ho od zaciatku a nedali sa tam posielat peniaze do zahranicia + poplatky za vyber hotovosti a problemy ak som potrebovala vlozit peniaze..takze som sa na to vykaslala..mozno sa medzi casom nieco zmenilo..ale mne vyhovuje kamenna banka, kde v pripade potreby skocim a vybavim na pockanie, nemusim cakat na kuriera s podpisom...