Platili sme najom a do vyplaty nam ostava este viac ako tyzden. Zasoby jedla sa kratia a uz sa nam minulo vsetko co mohlo. Som zufala a chyta ma depka. Viete nieco poradit?
Najlepsie na tieto pripady je si vybavit povolene precepranie uctu...
Nebankovky su peklo! Radsej si fakt požičaj od rodiny, nieco založ ci predaj, ale nie prachy z nebankovky
Vyborne skusenosti...pracujem v oblasti prava a 9 z 10 pripadov sa jedna rychlych poziciek ako odr..ju spotrebitelov. Ak mas zaujem a skusenosti so sudom a pravnikmi, smelo do toho...
My v rodine si pravidelne poziciavame z Ferratum a z Pozickomatu. Poziciame, vratime na TERMIN a ziadne problemy . Dokonca teraz ma Ferratum len 1€ urok. Pozicali sme si 70€ a vratili 71€.
Ak nemáte od koho požičať, skúste kreditku od svojej banky... Vždy je tam bezúročné obdobie do ďalšieho mesiaca do určitého dátumu a niektoré majú napr 1 rok bez poplatkov...
@liaka to ano...ale cca 90% si ich neplni...cest vynimkam ako ste vy.
Dobry den chcem sa spytat ci mi daju niekde pozicku na vyplatenie dlhou ak mi skusobna doba konci teraz 15 teho juna potrebujem rychlo vyplatit dlhy.
Dobrý deň kde by mi dali pôžičku keď som na rodičovskom príspevku
@lexilaracroft požičať si radšej od rodiny, známych a čím skôr si nájsť ešte jeden príjem, aby sa to nemuselo opakovať aj ďalší mesiac...
akákoľvek "rýchla pôžička", nebankovka atď. je pre ľudí s nedostatočným príjmom len slučka na krku...