Rýchle pôžičky - skúsenosti

lexilaracroft
5. máj 2016

Platili sme najom a do vyplaty nam ostava este viac ako tyzden. Zasoby jedla sa kratia a uz sa nam minulo vsetko co mohlo. Som zufala a chyta ma depka. Viete nieco poradit?

sissy27
5. máj 2016

@lexilaracroft požičať si radšej od rodiny, známych a čím skôr si nájsť ešte jeden príjem, aby sa to nemuselo opakovať aj ďalší mesiac...
akákoľvek "rýchla pôžička", nebankovka atď. je pre ľudí s nedostatočným príjmom len slučka na krku...

igor211
5. máj 2016

Najlepsie na tieto pripady je si vybavit povolene precepranie uctu...

pribinak
5. máj 2016

Nebankovky su peklo! Radsej si fakt požičaj od rodiny, nieco založ ci predaj, ale nie prachy z nebankovky

bobulazelena
5. máj 2016

Vyborne skusenosti...pracujem v oblasti prava a 9 z 10 pripadov sa jedna rychlych poziciek ako odr..ju spotrebitelov. Ak mas zaujem a skusenosti so sudom a pravnikmi, smelo do toho...

liaka
5. máj 2016

My v rodine si pravidelne poziciavame z Ferratum a z Pozickomatu. Poziciame, vratime na TERMIN a ziadne problemy . Dokonca teraz ma Ferratum len 1€ urok. Pozicali sme si 70€ a vratili 71€.

bodka13
5. máj 2016

@liaka aký dlhý čas máte na vrátenie požičanej sumy?

totatimeka
5. máj 2016

Ak nemáte od koho požičať, skúste kreditku od svojej banky... Vždy je tam bezúročné obdobie do ďalšieho mesiaca do určitého dátumu a niektoré majú napr 1 rok bez poplatkov...

liaka
5. máj 2016

@bodka13 30 dni a moze sa dvakrat predlzit, ale tam sa uz plati myslim 24€ na dalsich 30 dni. Pri tej sume 70€.Zalezi od vysky sumy na pozicanie. Ja si myslim, ze pokym si vsetci zavezky plnia ako sa patri tak nikto sa nemusi sudit...

bobulazelena
5. máj 2016

@liaka to ano...ale cca 90% si ich neplni...cest vynimkam ako ste vy.

dasika
27. máj 2016

Dobry den chcem sa spytat ci mi daju niekde pozicku na vyplatenie dlhou ak mi skusobna doba konci teraz 15 teho juna potrebujem rychlo vyplatit dlhy.

macko3856
28. apr 2019

Dobrý deň kde by mi dali pôžičku keď som na rodičovskom príspevku