Rýchla pôžička vo výške 300 eur

denulienkad
1. okt 2014

Ahojte neviete o dajakej dobrej pozicke.Potrebujem pozicat 300€ a do roka splatit.len provident nechcem.Dakujem a nechcem take komentare,ze ziadnu.A chcem taku co sa da vybavit online

katarinamarkova
1. okt 2014

@denulienkad 300€ ti pozicia hocijaka uzernicka spolocnost, staci pozriet inzeraty v beznej tlaci, reklamnych letakoch.....ine je uz, kolko potom preplatis.
preco nie provident? ten je asi z tych spolonosti jednou z tych relativne serioznych.
v banke ti nepozicaju, bola si sa pytat na napr. debet na ucte?
na co potrebujete tych 300€? mozno by sa to dalo riesit uplne inak.

denulienkad
autor
2. okt 2014

No provident kvoli tomu,ze zijem so svokrovcami a kazdy mesiac by chodila ku mne domov dajaka zena pytat peniaze.skoda,ze sa to neda na ucet

muchacc
2. okt 2014

@denulienkad Vub banka mne tak požičala 300-eur a to som na materskej 😉

jankastubka
2. okt 2014

Online poziciek sa da dnes vybavit dost vubka, zuno, mbank. Najlepsiu pozicku ti asi daju tam kde mas vedeny ucet. Vidia ake ti chodia na ucet prijmy a z toho vedia usudit, ci by si to splacala alebo nie. Este lepsie ked mate s manzelom jeden ucet a tym padom tam chodia vyssie prijmy, pre banku to je vyssia bonita.

katarinamarkova
2. okt 2014

@denulienkad a to ti kto povedal??? 🙂))) nejaka babka, suseda, co nevedela chodit na postu alebo do banky, alebo cez internet banking posielat peniaze......
nie som ani zdaleka zastanca podobnych spolocnosti, ked uver, ak vobec, tak z banky.
ale aj v providente sa splatky 100% daju platit na ucet.

denulienkad
autor
3. okt 2014

No kontaktovala som ich a povedali mi,ze sa to neda.

jaruska6
3. okt 2014

Pokiaľ môžem odporučiť skús najprv banky, klasiku vub, tatru, sporiteľňu, čsob, každá z nich má na svojej webovej stránke číslo na infolinku, kde si vieš zistiť či by sa dalo a za akých podmienok( úroková sadzba, doba splácania, výška poplatkov...).Pokiaľ ti nepomôžu tam vyskúšaj aj poštovú banku, poskytujú úvery aj pre dôchodcov tak možno aj mamina na materskej bude pre nich ok. 😉

bpostale007
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucinka10011
6. okt 2014

@jankastubka ake podmienky su tam aby vam pozicaly 300eur ???

jankastubka
6. okt 2014

@lucinka10011 spamati neviem, ale staci zavolat na call centrum a povedia vam. 0850123000.
Ale urcite nejaky pravidelny prijem, aby bol predpoklad, ze bude z coho splacat. Najlepsie ak uz tam mate ucet, to by vam vedeli vybavit po telefone.

fields
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre
6. okt 2014

@fields naozaj by si niekto pozical peniaze na zaklade takejto informacie, evidentne prelozenej niekde v translatori s gmailom? dufam, ze nie..

fields
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarinamarkova
6. okt 2014

🙂 a prave toto je dovod preco, ak si pozicat tak z banky, v krajnom pripade z ,,pozickarne,, s ako takym menom na trhu

zuzana3zuzukij
15. sep 2016

ja by som chcela tiež pozicku ale neviem od kade daju tsk rychlo 300 eur potrebujem :: pomozte my dakujem ♡♡

mysula
16. sep 2016

@zuzana3zuzukij https://www.pozickomat.sk/ akurat ze splatit musis do 1mesiaca ☹

bee_1
10. okt 2016

@zuzana3zuzukij http://vyhodnapozicka.eu/ tu tiež treba do mesiaca :/ ale je to online a výhodná

tslobik
28. nov 2017

Ahojte, potrebovala by som pôžičku vo výške cca 300€. Účet mám v Slsp aj muž. Neviete niečo bližšie mi poradiť.....resp. kde najlepšie? Vďaka.