Ahojte neviete o dajakej dobrej pozicke.Potrebujem pozicat 300€ a do roka splatit.len provident nechcem.Dakujem a nechcem take komentare,ze ziadnu.A chcem taku co sa da vybavit online
No provident kvoli tomu,ze zijem so svokrovcami a kazdy mesiac by chodila ku mne domov dajaka zena pytat peniaze.skoda,ze sa to neda na ucet
@denulienkad Vub banka mne tak požičala 300-eur a to som na materskej 😉
Online poziciek sa da dnes vybavit dost vubka, zuno, mbank. Najlepsiu pozicku ti asi daju tam kde mas vedeny ucet. Vidia ake ti chodia na ucet prijmy a z toho vedia usudit, ci by si to splacala alebo nie. Este lepsie ked mate s manzelom jeden ucet a tym padom tam chodia vyssie prijmy, pre banku to je vyssia bonita.
@denulienkad a to ti kto povedal??? 🙂))) nejaka babka, suseda, co nevedela chodit na postu alebo do banky, alebo cez internet banking posielat peniaze......
nie som ani zdaleka zastanca podobnych spolocnosti, ked uver, ak vobec, tak z banky.
ale aj v providente sa splatky 100% daju platit na ucet.
No kontaktovala som ich a povedali mi,ze sa to neda.
Pokiaľ môžem odporučiť skús najprv banky, klasiku vub, tatru, sporiteľňu, čsob, každá z nich má na svojej webovej stránke číslo na infolinku, kde si vieš zistiť či by sa dalo a za akých podmienok( úroková sadzba, doba splácania, výška poplatkov...).Pokiaľ ti nepomôžu tam vyskúšaj aj poštovú banku, poskytujú úvery aj pre dôchodcov tak možno aj mamina na materskej bude pre nich ok. 😉
@jankastubka ake podmienky su tam aby vam pozicaly 300eur ???
@lucinka10011 spamati neviem, ale staci zavolat na call centrum a povedia vam. 0850123000.
Ale urcite nejaky pravidelny prijem, aby bol predpoklad, ze bude z coho splacat. Najlepsie ak uz tam mate ucet, to by vam vedeli vybavit po telefone.
🙂 a prave toto je dovod preco, ak si pozicat tak z banky, v krajnom pripade z ,,pozickarne,, s ako takym menom na trhu
ja by som chcela tiež pozicku ale neviem od kade daju tsk rychlo 300 eur potrebujem :: pomozte my dakujem ♡♡
@zuzana3zuzukij https://www.pozickomat.sk/ akurat ze splatit musis do 1mesiaca ☹
@zuzana3zuzukij http://vyhodnapozicka.eu/ tu tiež treba do mesiaca :/ ale je to online a výhodná
Ahojte, potrebovala by som pôžičku vo výške cca 300€. Účet mám v Slsp aj muž. Neviete niečo bližšie mi poradiť.....resp. kde najlepšie? Vďaka.
@denulienkad 300€ ti pozicia hocijaka uzernicka spolocnost, staci pozriet inzeraty v beznej tlaci, reklamnych letakoch.....ine je uz, kolko potom preplatis.
preco nie provident? ten je asi z tych spolonosti jednou z tych relativne serioznych.
v banke ti nepozicaju, bola si sa pytat na napr. debet na ucte?
na co potrebujete tych 300€? mozno by sa to dalo riesit uplne inak.