Ahojte, máte skúsenosť s rýchlou pôžičkou ? Potrebujem urgent vyplatiť jednu dlžobu do 26.5.2020.. no som PN kvôli Corone a peniaze s PN mi prišli za marec teraz 15 mája aj to vo výške 100€ :/ Mám hypotéku (odložené splátky) a chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosť s rýchlou pôžičkou max do 500€ či ju dajú aj bez dokladovania prijmu, atď.. Ďakujem
bez dokladovania prijmu ti nedaju ani v nebankovke
PN korona a si si bola pre papiere u Dr. ? a co ti je mas koronu ked si na korona PN uz od marca ? ved ale to sa nechodi k lekarke a neodovzdava zamestnavatelovi, pandemicku PN posiela lekar priamo SP
@aduska_5 no proste jedno aka PN, urcite zavolaj do socialnej kde mas PN za april, potom poziadaj rodinu ci ti nemozu poziciat, pripadne pozri to precerpanie na ucte akoby ta vyslo a pri najhorsom, ale uplne najhorsom pozicka z netu, ale nakolko si PN tak neviem ci ti niekto pozicia, pripadne postupuj ako ti tu pisala @marca12
Ja mam taky pocit ze hladas niekoho, kto by ti pozical tu.... hmm mylim sa ??🤔
Ďakujem všetkým .. nejedná sa o odklad splátok, ide o vysporiadanie sa s ex. Potrebujem mu doplatiť debet na bývalom spoločnom účte (pretože sa k ničomu nemá a to jediné nás ešte drží "spolu") aby mi už dal pokoj. Preto som hľadala riešenie v nebankovke.
@aduska_5 nie som za taketo pozicky a nevyuzivam ich , ale skus pozriet tu ci nieco najdes vhodne pre teba a ci ti daju
http://epohotovost.sk
@aduska_5 povolene precerpanie na ucte nemas? Urcite by som do nebankovky nesla...radsej ozaj skusit priatelov, znamych, rodinu...
Ako požiadam o pozicku modry konik
Dobrý chcem sa spitat dáváte aj pozicku Ked som na opatrovatelskom dakujem
@krystyjan tu nedava nikto pozicku 🤦🤷 bez do banky
@aduska_5 boze len to nerob,to je zacarovany kolotoc. Daju ti pozicku,ale videla si tie uroky? Neda sa poziadat o splatky v tej dlzobe?