Rušenie kariet Quatro - VÚB

monka0703
30. júl 2020

Dobrý deň.
Chcem sa informovať ohľadom toho či niekomu došiel papier z vub o rušení kreditných kariet Quatro s tým, že do konca roka to treba celé vyplatiť. Platím si to mesačne a samozrejme ak potrebujem na konci mesiaca, tak som si z toho vedela vybrať. Sú tam samozrejme vysoké úroky, to viem, ale keď sme si to brali, tak sme inú možnosť nemali. Keby zrušili výbery a že si to platím naďalej alebo zvýšia po dohode splátky ale nie, že do konca roka treba celú čiastku zaplatiť. To sa mi zdá dosť nefér. Lebo momentálne som prišla aj o robotu, som na OCRke zatiaľ s deťmi a 600 eur mesačne platiť urcite nebudem vedieť.

0silvia0
30. júl 2020

@monka0703 quatro karty sa rusili minuly rok tusim s tym, ze vub ti zalozila novu kartu (sikovna karta) tak, ze vyplatila quatro a zalozila tuto kartu.
Takze otazku smeruj na vub, oni ti to vyriesia k tvojej spokojnosti, neboj, potrebuju platicov vysokych urokov...

monka0703
autor
30. júl 2020

@0silvia0 no ja som zvedava lebo odpoveď od nich bola, ze niektorí maju možnosť druhej karty ale ze to neni pre všetkých a niektorí môžu požiadať o refinancny uver, ale pochybujem, ze mne niečo take vyjde keď som pocas corony prisla o pracu a som teraz na OCRke. Dufam, ze si pracu nájdem, ale ci mi to budu vediet poskytnúť je dost otázne.

0silvia0
30. júl 2020

@monka0703 aha, to som nevedela, mne to urobili automaticky, este mi aj volali a vsetko vybavili...

sofinka1980
1. apr 2024

Dobrý deň stala sa mi taká vec platila som cez internet banking splátku kvatro karta 10 eur a poslala som tam omylom viac eur dá sa v banke viaziadat ostatná suma ktorá tam bola poslaná na viac z tej karty sa nedá vyberať len platiť poraďte čo má robiť