Dobrý deň.
Chcem sa informovať ohľadom toho či niekomu došiel papier z vub o rušení kreditných kariet Quatro s tým, že do konca roka to treba celé vyplatiť. Platím si to mesačne a samozrejme ak potrebujem na konci mesiaca, tak som si z toho vedela vybrať. Sú tam samozrejme vysoké úroky, to viem, ale keď sme si to brali, tak sme inú možnosť nemali. Keby zrušili výbery a že si to platím naďalej alebo zvýšia po dohode splátky ale nie, že do konca roka treba celú čiastku zaplatiť. To sa mi zdá dosť nefér. Lebo momentálne som prišla aj o robotu, som na OCRke zatiaľ s deťmi a 600 eur mesačne platiť urcite nebudem vedieť.
@0silvia0 no ja som zvedava lebo odpoveď od nich bola, ze niektorí maju možnosť druhej karty ale ze to neni pre všetkých a niektorí môžu požiadať o refinancny uver, ale pochybujem, ze mne niečo take vyjde keď som pocas corony prisla o pracu a som teraz na OCRke. Dufam, ze si pracu nájdem, ale ci mi to budu vediet poskytnúť je dost otázne.
Dobrý deň stala sa mi taká vec platila som cez internet banking splátku kvatro karta 10 eur a poslala som tam omylom viac eur dá sa v banke viaziadat ostatná suma ktorá tam bola poslaná na viac z tej karty sa nedá vyberať len platiť poraďte čo má robiť
@monka0703 quatro karty sa rusili minuly rok tusim s tym, ze vub ti zalozila novu kartu (sikovna karta) tak, ze vyplatila quatro a zalozila tuto kartu.
Takze otazku smeruj na vub, oni ti to vyriesia k tvojej spokojnosti, neboj, potrebuju platicov vysokych urokov...