Roky nevyužívaný účet v mbank

14. jan 2024

Neviete mi prosim poradit.
Tie co mate ucet v mbank.
Nedavno som si spomenula, ze ako 18 rocna som si zalozila ucet v tejto banke.
8-9rokov ho nevyuzivam, nepamatam si prihlasovacie udaje. Mail k uctu mam davno na azete zruseny.
Obciansky zmeneny aj adresu trvaleho pobytu.
Karta mi k nemu neprisla na adresu rodicov ani ziadne papiere.

Cize nemam nic cim sa viem preukazat na mbank linke k tomuto uctu. Musela by som cestovat 100km na najblizsiu pobocku.

Myslim ze ucet co sa tak dlhu dobu nepouziva banka zrusi.
Nemate s tym skusenost?
Nepracuje niekto v mbank?

Dakujem

bebebi
14. jan 2024

ja som si tiez zalozila ucet v mbank pred cca 8 rokmi a nikdy som ho nevyuzivala. asi pred mesiacom mi prisla sms, ze mi do 2 mesiacov zrusia ucet

autor
14. jan 2024

@bebebi ahoj, dakukem . A nedali ti zaplatit nejake poplatky? Respektivne nesla si do minusu za mesacne poplatky za vedenie uctu? Toho sa bojim aby som tam nemala nejaky minus o ktorom neviem ;(

mikadooo
14. jan 2024

Mbank má infolinku, tam si sa už pýtala na toto?

aliziana
14. jan 2024

Tam nemas nic za vedenie uctu, je to zadarmo... tak max ho mas zruseny

bebebi
14. jan 2024

@autorka v tej vypovedi nebolo nic ohladom poplatkov, tak hadam nie. ked som si ho zakladala, tak bolo vedenie uctu zadarmo, tak dufam, ze je to tak stale

zalka
14. jan 2024

@bebebi ak máš kartu a nesplnas podmienku platenia kartou tak za tú kartu sa platí...

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bebebi
14. jan 2024

@zalka tak to si už nepamätám či som mala kartu. Viem to nejako zistiť či tam nemám nejaký dlh?

zalka
14. jan 2024

@bebebi fúha asi len komunikáciou s pobočkou ... ja mám preto kartu zrušenú, nemám rada podmienky ...

liz_lemon
14. jan 2024

@aliziana vedenie nie je zadarmo, ak nevyberies aspon 70 E z bankomatu, resp. treba 70 E zaplatit kartou, tak je poplatok 1,50 E/mesiac

bebebi
14. jan 2024

pozerala som si teraz koncoročné potvrdenie zostatku na účte, ktoré mi posielajú každý rok na mail a mám tam 0€. Potom je to tam aj rozpísané a za vedenie účtu je vždy písané 0€. Tak hádam to bude OK.

autor
14. jan 2024

@bebebi dakujeeem ;)

ketrint
14. jan 2024

Karta Ti dávno prepadla, takze nič neplatíš. Mám to presne takto isto s mBank 😅 Tiež som ju raz zbadala pri skolke a ja že wow pred xxx rokmi som si zalozila ucet a už ani neviem čo s nim je! Tak v panike som vošla do banky, zistit či mi účtujú nejaké poplatky alebo čo a pani mi zistila, že je dlho neaktívny a je tam 0. Pýtala som sa, či ho mám zrušiť a ako to, že ho nezrušili za takú dobu nejak automaticky… na to som odpoved nedostala. Ina že keď nič nespravím, tak ostane nula. Chcela som ho zrušiť, ale s tým ma poslala ku kolegyni a tam už bola taká rada, že som sa otočila na päte.

ketrint
14. jan 2024

Ešte dodám, že tiež som netušila prihlasovacie údaje, nič, občiansky som mala dávno nový s novou adresou,… ale našli ma

niekto2hy
14. jan 2024

Ucet je na RC,takze na pobocke ta najdu v systeme.

katkaseiner
15. jan 2024

Ja som si tiez zalozila ucet v mbank asi pred 11 rokmi a tesne pred pandemiou som ho zrusila - nikdy som ho nevyuzivala, kartu som nedostala, a tiez som nevedela ci ma tam nebude cakat minus...na stastie necakal... Zbehla by som do pobocky a spytala sa ..za to nic nedas...pozri v nejakom najblizsom obchodnom centre

autor
15. jan 2024

@ketrint dakujem to ma ukludnilo ;) nikdy som nepouzila k nemu kartu. 9 rokov je uplne neaktivny. A ja mam najblizsiu pobocku 100km a babatko doma ... cez mbank linku mi po telefone nechceli nic povedat kvoli ochrane udajov, ze treba ist fyzicky na pobocku. Ale verim teda ze aj ja to mam v poriadku ;)

ketrint
15. jan 2024

Jaaaj, tak to bude v pohode. Ja som ten ucet aktívne využívala, aj mala kartu, bol to moj jediný ucet povodne v mladuckych casoch 🙂 Potom som kvôli Hypo zalozila v inej banke a už mi ostali dva a nejak som presunula všetko uz na ten druhy a proste zabudla…