Podeľme sa o svoje skúsenosti so snažením, tehuľkovaním a neskôr aj materstvom 🙂
@veronka ahoj a čo vy sa chcete začať snažiť? Ak ano možeš sa pridať aj do tejto temičky https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/v-roku-2012-zaciname-snazilkovat-kto-sa-prida/
@elise no ja si velku šancu nedavam platila som to 3 mesiace a potom prerušila že ked sa začneme snažilkovať a zadari sa tak začneme opať platiť. Tak prave začiname po škončení mojej mršky, ale nejako neverim tomu že by sa nam nakoniec podarilo tak aby sme mali narok na DNP, ja som sa s tymi peniazmi už davno rozlučila 😖
🙂 všetkým nám prajem veľa šťastia a veľa bábätiek 😵
ahojte, pridavam sa k vam, ja som bola na rd, od 1.7. 2011 si platim dnp, zamestnana nie som, tak aj ja mam narok na nezdanitelnu ciastku, ak si podam danove priznanie? ake papiere mi k tomu treba?
Ahojte kocky....mozem sa aj ja pridat?V 2010 ani 2011 to nevyslo...tak snat uz teraz...
@elise ahoj ja si platim dnp uz tiez dlhsiu dobu, som teraz na pn, inak som zivnostnik, myslis ze by aj mne pomohlo to zrusit a zalozit znova? to musim ukoncit pn alebo to mozem aj takto pocas pn zrusit a zalozit na novo?ak by som to zrusila vyplatia mi potom marodku?neviem v tomto nejak chodit...vopred dik za info🙂
ahoj pridavam sa k vam a dufam ze rok 2012 bude pre nas plodnejsi ako tento rok 😉
@veronka my makáme na bábenku máme ešte nejake zmrzlinky z IFV tak ideme na KET aby sme to zduplovali, dufam že sa zadarí aby som 5 rokov platenia DNP aspon využila.