Od novembra poberám rodičovský príspevok a rodinné prídavky na 2 deti...som povinná podať daňove priznanie??
Ďakuje. za rady
do novembra som bola tehotná predsa a nepracovala som.V marci som otehotnela.
a pred marcom som pracovala v tescu takže oni odviedli za mňa danové priznanie vraj.
ja niesom na materskej dovolenke ale na rodičovskej to je rozdiel.Napísala som že pred otehotnením som pracovala v tescu a oni za mňa odviedli danové priznanie
syn sa mi narodil v roku 2015. nevember...v marci 2015 malo za mňa tesco predložiť ... je rodičak poberám od novembra minulého roka 2015
to som asi zabudla uviesť že som na rodičaku od novembra 2015
pracovala som krátko kôli tomu otehotneniu,nastúpila som 1.12.2014 a pracovala som len do februára.Pretože v Marci som otehotnela a musela som odísť zo zdravot.dôvodou.
A ročné zúčtovanie podávali za mňa oni tesco.Do pôrodu teda do novembra 2015 som nepracovala,syn sa narodil a začala som poberať rodičák a poberák ho do dnes.
ospravedlňujem sa za zlé vysvetlenie
Bavíme sa o daňovom priznaní za rok 2016, hej? Ak poberáš len RP a prídavky, tak daňové priznanie nepodávaš.
@havana_frost áno za rok 2016..nato som sa pýtala od novebra 2015 -dodnes 2017 poberám iba rodičak a prídavky na 2 deti.Nič iné nepoberám.A na nič iné som sa nepýtala 🙂
@lenka6309 Mne to vyznelo že "od novembra" znamená od "novembra 2016" 🙂 ale už je to jasné.
@havana_frost nie som to v úvodnom príspevku zabudla uviezť a vznikli nedorozumenia 🙂
a čo sa dialo do novembra?