Kedze je maj, a chodia rocne vyuctovania za byt, ake ste mali preplatky, nedoplatky za minuly rok? My 100 eur preplatok.
Len som zvedava nic viac.
313€ preplatok
My 167€ nedoplatok . To asi prvý raz za roky . ,
bola slaba zima, krátka, malo sa kurilo, my tiez preplatok
My sme mali 600e preplatok, takze som poznizovala platby, lebo radsej budem mat nedoplatok ako uverovat teplarne, elektrarne a podobne 🤷🏼♀️
@milanemila ja podobne.
600e preplatok 🙏 a to som planovala zvysit najomne, kedze realne by sme mali platit 305e, ale nastavili sme si to od zaciatku na 200e/mes
Máme preplatok v sume mesačnej platby za inkaso a energie.
Preplatok cca ako za 3 mesačne platby
Nedoplatok vraj 400 Eur a to si kúrim sama plynovým kotlom a vykurujem polovicu strechy a bok bytovky ☹
ja radsej nepisem, lebo by ma ukamenovali ti co maju nedoplatky
Nedoplatok, prvykrat, za teplu vodu a to sa pritom nijako dlho nesprchujeme..
Preplatok 355 € za plyn.RD.
Konecne vysoky preplatok, vykurovala som tu 2 byty cele 2 roky. V bloku sme nemali nikoho, kto by mal nedoplatok.
3,5 mesacne platby preplatok
Preplatok 240 eur
preplatok 330....ale k čomu ti to bude,každý má inak veľký byt,každý má iné zálohy,iný spôsob rozpočítavania.....v predchádzajúcom byte som mala najmenší byt a najväčšie preplatky
Pred chvíľou som rozprávala so susedmi - všetci, okrem 2, sú odpojení a majú vlastné kúrenie. Všetci majú 400-500€ nedoplatky. My, čo nie sme odpojení, máme preplatky.
nedoplatok cca. 150€ a to uz sme minuly rok zvysovali opat zalohove platby 😵💫
Ja mám vždy preplatok teraz som mala aj preplatok na elektrine platím vždy viacej
Jak vždy každy preplatok, ja zas nedoplatok 🤣🤣🤣
Baby a komu to chodí poštovou poukážkou kedy to môžeme čakať ?
ja som mala 30e preplatok, ale ja mam chladnejsi byt, kurila som bez obmedzovania a dokonca aj viac ako minule roky, lebo ma vkuse daka viroza obchadzala.
My cca polovicu mesacnych preddavkov.