Robí niekto mzdárku?

michaltat
11. feb 2019

Robi niekto mzdy a personalistiku?

evittam
11. feb 2019

@michaltat A co potrebujes vediet?

dopolbokaodrata
11. feb 2019

@evittam ja nechápem prečo sa nevedia pýtať konkrétne. Ušetrili by kopec času aj zbytočných podotázok.

korunka1
11. feb 2019

@michaltat áno, určite robí, niekoľko tisíc ľudí. 😉😝

michaltat
autor
11. feb 2019

@evittam chcem si spravit kurz mzdy .Chcem vediet cii potenciinalny zamestnavatel to akceptuje

dajana555
11. feb 2019

@michaltat neviem či Ti to pomôže,ak nemáš prax,pretože každý zamestnávateľ už hľadá hotovú účtovníčku,tým myslím,že sadne a robí,nieje čas na zaučanie ak si to myslela

dopolbokaodrata
11. feb 2019

@michaltat vidíš aké je dôležité sa rovno pýtať konkrétne. Či myslíš ze ti odpovie na to mzdarka ktorá si poctivo vyštudovala účtovníctvo na SŠ alebo VŠ? Toto sú otázky skôr na zamestnávateľa u ktorého chceš pracovať.
Osobne poznám baby čo si spravili tieto kurzy lebo vyštudované majú niečo úplne mimo odbor a uchytili sa akurát v banke lebo tam nikto už robiť nechce. Pripadne v tých pochybných finančno-poradenskych spoločnostiach.

fokuska
11. feb 2019

@michaltat Treba sa pytat u potencialneho zamestnavatela. Kazdy si nastavuje svoje podmienky pre uchadzacov. Co na tom, ze napriklad v Kezmarku to zamestnavatelovi stacilo ked si napr. z Bratislavy a tam to nebude stacit nikomu.

evittam
11. feb 2019

@michaltat Kurzom z teba účtovníčka nebude

lusy1507
11. feb 2019

Skus najprv pomocnu junior uctovnicku ci podporu personalneho oddelenia na ziskanie akej-takej praxe. Nez praxe ma problem aj vystudovany clovek

liaka
12. máj 2019

Nejaka mzdarka, vie mi poradit, ci mi moze mzdarka nepripocitat funkcne k vyplate?