Ako zabezpecit dieta v pripade urazu alebo choroby ?
Ahojte rodicia, ake mate skusenosti s cistym rizikovym poistenim dietata bez sporenia?
Chcem aby bola nasa malá poistaná pre riziká ako sú trvalé následky úrazu alebo kritické choroby.
Aké poistovacie produkty vyuzívate ?
Nechem ziadne poistenie so sporením, kde je to sporenie stratove.
Zo svojich skusenosti ako i zo skusenosti s klientmi vam mozem odporucit pre dieta rizikove poistenie od Allianz poistovne. V porovnani so vsetkymi poistovnami ma najlepsiu cenu ale i s plnenim nieje ziadny problem. Neviem ako stare mate dieta ale aby ste mali asi predstavu pre rocne dieta vyjde taketo poistenie 7-8 € mesacne a ma krasne vykryte vsetky rizika😊
Dobrý deň, ja by som Vám odporúčila Juventus. V prípade, že by sa Vám alebo pani manželke niečo stalo, poisťovňa platí dohodnutú časť ďalej za vás.
Ak máte záujem o viac informácii, budem rada ak mi napíšete.
Som rád, že čoraz viac ľudí už chce čisté rizikové poistenie a nie tie sporiace kváziprodukty 🙂
Výber na trhu je veľký, požiadajte buď priamo poisťovne alebo finančného agenta (ideálne ak máte na niekoho odporúčanie od známeho) o vypracovanie ponuky.
Závisí od toho, čo presne chcete poistiť a napr. či dieťa športuje, či bude na zmluve iba dieťa alebo celá rodina,...
V každom prípade, najdôležitejšie je aby ste vy rodičia ako živitelia boli poistení - platí, že najlepšie poistené dieťa je dobre poistený rodič.
Pri deťoch práve spomínané kritické ochorenia a trvalé následky úrazov dávajú zmysel.
Často sa do zmlúv dáva aj denné odškodné pri úrazoch - myslím si že toto má význam ak dieťa športuje, inak si prípadné plnenie za tie roky skôr "predplatíte", ja osobne by som namiesto toho radšej dlhodobo investoval.